MeteninAnnesi İyi akşamlar arkadaşlar 36+5 doğum yaptım sütüm az geliyor tecrübeli anneler sütünüzü neler artırdı ne tavsiye edersiniz ? Bebeğim emerken uyuyor biraz çekip uyuyor normal mi acaba
Dilekcnkn MeteninAnnesi kokun geldiği için öyle oluyor genelde bulgur,yeşillik,bol su, emziren anne çayları bunlar çok işe yarıyor 2 saatte bir kaldırıp emzir her emzirdikten sonra gazınıda çıkar inşallah sütün artar ☺️☺️
Minnosunannesiii MeteninAnnesi sıcak köfte biliyormusun benimde azdı dün annem yaptı ve bebeğim maşallah hala uyuyor daha uyanmadı karnı tok meğer açmış hep kıyamadığım kuzum m anneme söyledim yarın birdaha gel bana yap diye
Bubuseli MeteninAnnesi her saat başı emzirin bol bol uyuyorsa bile uyandırın sarılık olma riskine karşı rezene tohumu alın aktardan kaynatın çok süt yapiyormus hurma tahin helvası incir kuru kayısı kompostosu ve günde iki ic litre bol sivi alın kimyonda çok artırıyormus yeni doğum yapan arkadaşım hepsini uyguladı maşallah sütü çok güzel var darısı bizlerin başlarına 🙏🙏
Cnsemrh MeteninAnnesi hayırlı olsun canım bnde c.tesi doğum yaptım bugün yeni yeni damla şeklinde gelmeye başladı çok şükür rezene çayı hurma kuru incir falan tüketiyorum bide gün de3 ltre su iç canm
gzybkgl MeteninAnnesi yediklerinede dikkat et maydonoz sütü azaltıyor aynı şekilde nane nane çayıda. Bol su helva süt çayı internetten bakabilirsiniz
Ada_cn MeteninAnnesi kuru incir,emziren anne çayı ve bol bol su 💧 bende en etkili olan şeylerdi. özellikle kuru İncirli bir sütlü tatlı ne zaman yesem göğüslerim taş gibi dolardı ciddi anlamda fark ettiriyordu yani.
Deryayurt MeteninAnnesi Humana stiil tee eczaneden alabilirsin canım hiç olmayan sütüm geldiii bide günde 3 kez falan sıcak su ve sabunla masaj yaptım bide gerçekten sık sık emzirmek ilk oğlumu emzirememiştim bunda da çok şükür az da olsa geliyor
Akoalalover MeteninAnnesi uyuması tabiki normal ama uyumamalı . biraz dinlensin sonra uyandırın hem doyması hem alışması gerek. Allah korusun doymazsa sarılık ihtimali artar😔
Egosto MeteninAnnesi merhaba ilk koşul uyumanız uykusuz annenin sütü az gelir.Sonrasında sağlıklı beslenme bol su ve bol bol emzirmek.Sağma makinanız varsa bebek emdikten sonra sağın yada emmediğinde gece kalkın sağın zorluyor insanı benim belim boynum kopa kopa sağardım sürekli sonra baktım süt olmuş derya deniz😊incir arasına ceviz koyup yiyebilirsiniz rezene için günde bi kaç tane ve bebeği uzun uzun emzirmeye çalışın
Bsmlh MeteninAnnesi canım benım 32 gün doğum yapalı bende neler denedım stell tea bestlak incir bulgur cevız yesıllık sogan aklına ne gelirse ama sürekli uyuma oldu 2 saate bır kaldırmama rağmen sarılık olduk cok dıkkat et uzun emzır kaldır mutlaka topuktan uyar benım artık dr gördü 25cc fazla sütüm yok bebegı bırakıp sagdıgım halde tok gelmedi mama basladık evolvia önce emziriyorum sonra mama yine yemeyı kesmedim bit unut artsın diye duyduklarımı deniyorum sende dene helva hepsını dene
Archhmomm MeteninAnnesi dut kurusu , kavrulmuş susam , bol su , kuru incir , tahin pekmez ben bunlarla sütümü artırdım canım . Birde uyusada en geç 2 saatte bir emzir . Emmeyi erken bırakıp uyudugunda topukları ile oyna hafifce sık rahatsız et uyanıyor 🙏🏻
EsmamM18 MeteninAnnesi buğdayı haşla suyunu süz içine tere roka marul maydonoz doğra. Limonlayıp azıcık tuzla. Afiyetle ye. Bol süt yapar.