selinn35 hayırlısıyla kucağınıza alın 🙏🏻 Benim daha var Ağustos’ta. Önce medicanaya gittim prof varmış çok övdüler ama inan hiç memnun kalmadım çok laf kalabalığı yaptı medicale gittim ordanda memnun kalmadım hiçbiri net konuşmadı. İrfan bey gayet açıklayıcı konuştu şimdi söylesem doğru olurmu bilmiyorum da postlarda sürekli okuyorum doğum sonrası odada ebeler karnına bastırıyorlarmış bu çok acıyormuş doğum sancısı neymiş hemşireyi tekmeleyenler vs benim ikinci sezeryanım olacak diğerini 11 ay önce oldum korunurken tekrar hamile kaldım. İlk doğumum İstanbul’da oldu hiç böyle bir şey yapılmadı izmirde gittiğim çoğu doktor bana net cevap vermedi aydınlatmadı. İrfan hocaya bunu sordum baştan anlatın hocam ona göre doğuma geleceğim o kadar güzel anlattı ki panik atağım kalmadı 😀 yapmıyormuş inan doğumu ağrıyı hiç düşünmüyorum sadece bu bastırma olayına çok takılmıştım inşallah memnun kalırsınız bende çok merak ediyorum. Ama doğum için panik yapma ne iğne ne birşey hissetmiyorsun en fazla 3 gün azcık zorluyor sonrasında direk ayağa kalkıyorsun çabuk toparlanmak için bol yürüyüş yapmalısın