Merhabalar kızlar🙋🏼♀️ Buraya en son post açtığımda 3 gün süren mide bulantım ve ishal olduğumu yazmıştım ama bir yandan da korkuyordum doğum belirtisi mi diye bunun üzerine buradaki güzel anne ve anne adayları hastaneye gitmemi söylediler korkumu kırıp hastaneyi aradım randevu yoktu bende kendimi doğuracak gibi hissetmiyordum açıkcası ertesi gün anneme gittim fakat eşimin ve annemin içine sinmeyince sağlık ocağındaki ebeyi aradım oda gel nst ne bakalım dedi gittiğimde bebeğin kalp atışlarını alamadığını acil hastaneye gitmemi söyledi bir kağıt verdi devlet hastenesine bu kağıtla git özele gidersen seni takmazlar dedi iki hastane değiştirdikten sonra Katip Çelebi hastanesine gittik nst ye bağlandım 1,30 saat sancılarımın doğum sancısı olduğunu ve açılmamın olmadığını söyledi seni böyle bırakamayız dediler ama ne eşim yanımdaydı ne annem içeri girebiliyordu imza atıp kendi hastaneme geçtim ve yatışım yapıldı 2 cm açıklığımın olduğunu söyledi ebeler ama yine kendi sancımı hissetmiyordum sanki ben değil başkası doğuracakmış gibi 😂 damar yolu açıldı ebelerin bir tanesi geliyor bir tanesi çıkıyor nasılsın diye keşke ağrım var deseymişim çünkü bana söylemeden suni sancı vermişler serumun içinde 🙄 artık yavaş yavaş ağrıları hissetmeye başlamıştım nst ye bağlanmak ölüm gibi geliyordu karşılayamadım sancılarımı çünkü bebeğin kalp atışı yavaşladığı için nst ye bağlı kalmak zorundaydım doktorum yanıma gelip gidiyor artık sezeryana alalım seni olmuyor böyle diye ama ben 4.30 5 saat normal doğum istiyorum diye direttim keşke yapmasaymışım bebeğim strese girdi ve 2 haftadır aşağıda olan bebek birde kaburgalarımda taş kesiliverdi yorulmuştu oda itemiyordu kendini aşağı en son doktorum geldi açıklığa bakmaya 2 cm hala diyince hiç bişey bebeğimin sağlığından önemli değil diyerek sezeryanı kabul ettim iyi ki de etmişim biraz daha bekleseydim belki de yanımda olamıyacaktı bebeğim çünkü suyunu yutmuş enfeksiyon olmuştu ciğerleri 22.57 de dünyaya gözünü açmıştı ama ağlamıyordu yuttuğu sudan mosmor doğmuştu hemen oksijene bağladılar 5 dakika sonra yanıma getirdiler ve küveze aldılar 3 gün boyunca küvezde kaldı serumla beslendi sütümü ve mamayı kabul etmedi kusuyormuş içince neyse ki bugün 15.ci günümüz ve yanımda uyuyor kuzum meme emmede bir sıkıntı çekmedik çok şükür benimde hikayem böyle canım anneler uzun olmuş olabilir hakkınızı helal edin kısaltmış halim bu 😂
🥰Allah doğuran annelerin bebeişlerine sağlıklı ömürler versin doğurmamış anneleri de bir avazda kurtarsın inşallah 🙏
Sorularınız varsa seve seve cevaplarım 😊