Zehrabggg Kızlar 10 haftalık hamileyim doktorum serbest kıldığı için ilişki yaşadık sonrasında kanamam oldu hemen daha doğrusu kırmızı hemde simdi hastanedeyiz progestan iğne yaptılar düşükmü yapıyorum kimse birşey demiyor bana
asllakts Zehrabggg düşük tehlikesi oluyor ilk aylarda progestan düşük engelleyici kanamanız olduğu için bebek düşmesin diye yapmışlardır
ceylan_34 Zehrabggg bende daha 6+1 gebeyim bu surecte bir kez iliskiye girdik ilk bebegim erken dogdu bende rahim agzi genisligi vardi ilk kizimi erken dogumdan kybettim simdi12.haftada dikis atilcak rahime rabbim hayirlisini versin insallah bol bol dua edin kizlar 😭
Zehrabggg asllakts fitil olarak kullanmıştım ilk bi iki hafta sonra doktorum tamam herşey serbest bırak dedi bir hafta sonra böyle oldu doktorda yok ultrasonla baksın kafam allah bullak
asllakts Zehrabggg nöbetçi ebeler oluyor özel hastaneyse eğer yani biz kanamam olduğunda gitmiştik önce ebe baktı doktor yoktu diye
Silvergirl Zehrabggg eğer düşüşe geçtiyse siz değil ama bişey diyemeyen doktorlar anlar. Umarım korkulacak bişi yoktur🙏
Ankaku Zehrabggg Allahin izni ile birşey olmaz ins ama Doktor şerbet görse bile ilk.uc ay tutunma daha dikkatli olmalıyız. Kontrole alirlar daha çok strese girmeyin dualarımız sizinle
Zehrabggg Ankaku ya ilk gebeliğim olduğu için çok tecrübesizim artık daha dikkat edicem yeterki birşey olmasın
Ankaku Zehrabggg beninde kanamam olmuştu o haftalarda kontrolle aldilar. Dualarımiz sizinle sizde strese girmeyin lütfen Allahin izni ile birşey olmaz ins 🥰 çok geçmiş olsun
Zehrabggg Ankaku tam tayin taşınma zamanlarındayız rabbim korusun yardım etsn elimden geldiği kadar dinleneceğim
Ayse58Nur Yatis yaptirmazlarsa bile evde dinlen hic is yapma uzan devamli ama yinede git betana baktir Rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin
Zehrabggg Ilkayy aynen canım allahtan parçalı değil simdide fitil olarak verdi progestanı 1 saatte böyle bekleyelim dedi