Rezzankaratas benim de 21 den beridir suyum fazla. Şeker yüklemesinde gebelik şekeri çıkmadı. Doktor yediklerine yine de dikkat et dedi. Bebek normal haftasıyla uyumluydu.
30 da bebek haftasından öne geçmiş, başı 3 hafta kadar önde, normal doğum yapamazsın erken doğum riski de var dedi.
34 te son kontrolümde yine aynı şeyler, kilosu 2680 gr, baş çevresi hala 3 hafta önde. Doktorum 7 temmuz için sezeryan günü önerdi, bir aksilik olmazsa tam 39.haftada alırız diyerek.
Su fazlalığının bazı riskleri varmış, erken doğum, kordon dolanması vs gibi. Her hafta nst ye gir kontrol edelim dedi, ben de her hafta kontrole gidiyorum. 3 gündür diyetisyen ile görüşüp bir liste yaptırdım, kaçamak bile yapmadan 3.günüm bakalım nasıl devam edecek. 34+4üm, en azından 36 olsa tamamen korkum geçecek.
Bu arada doktorlar bana erken doğum riskine karşı tedavi vs uygulamıyor. Evet risk var ama erken olacak diye de bişey yok, suyu fazla olan herkes öyle erken doğurmuyor nst’de de sancın yok, yemene çok dikkat et gerekirse meyveyi bile yeme son 1 ayın dedi. Öyle devam edicem inşallah.