denizz89 Hanımlar sezeryanda bir de sonda mı takılıyor nasıl takılıyor neden takılıyor hani ilk defa dün duydum burda da okudum hikayede..bilen yazarsa aydınlanırız
MucizemE denizz89 sezeryanda 4 veya 5 saat kalkamıyorsun serium verdiklerini için takıyorlar bazen ameliyathanede takıyorlar bazende odada ama acımasın dersen ameliyathanede uyuşturduktan sonra taktır
Elifrana denizz89 bana ameliyathaneye giderken lavaboya git sonda takmayacaz dediler. Takılmadı çok şükür
Aydaozk denizz89 bana spinal iğnesinden sonra takıldı 10 saat ayağa kalkamadım ben serumlar idrar yapıyo canım su içmediğin icin serumla takviye yapıyorlar mecbur takılması sürekli doluyor çünkü torba farketmesende ordan bide idrar rengin takip ediliyor
BraHakUlusoy Bana ameliyata girmeden önce taktilar dogumdan sonra hemen ayağa kalkamıyosun ve bir sürü serum veriyorlar o nedenle takılıyor
denizz89 @MucizemE @Zeynepeymen @BraHakUlusoy ya taktrmak şartmı kızlar ben korkarım yaa ne oyle offf ilk defa duyuyorum yaa amaa
Aydaozk denizz89 canım ona izin çıkar mı bilmiyorum mesela ben öğlen 11 de çıktım doğumdan aksam gece 11 de yürümek için kaldılar beni ertesi gün çekti sondayı dikişler acıyo yapabilir misin bilmiyorum uyusunca hissetmiyorsun ki takıldığını
Ozge_brbr Ben spinal sezaryen oldum ama bana Sonda takılmadı kızlar. Doğuma girmeden önce dedim ki sondayı uyuştuktan sonra taksanız olur mu diye onlar da sonda takılmayacak dedi
Ozge_brbr denizz89 ama uyuştuktan sonra takılan kişiler çok korkulacak bir şey olmadığını söylüyorlar. Gözünde büyütme bence canım miniğini kavuşacağını anı düşün 🖤🖤