Kukiko Merhaba herkese :) Malum yaz ayı geldi ve güneşten korunmak bizler için çok önemli artık . Hoş ben yaz kış güneş kremi kullanan birisiyim çünkü cildim çok hassas ve beyaz tenliyim. Hamilelikten önce Hamilton markasının senstive (hassas) olan ürününü almıştım şu sıralar bitmek üzere. Aslında üründen çok memnunum fakat hamileyken daha mineral bazlı ürünler kullanmak gerekiyormuş diye duydum. Bazı ürünlerin içerisine oxybenzone (oksibenzon) koyuyorlarmış. Cildin kremi emmesini sağlıyormuş ki buda kana karışmasınada sebep oluyormuş . Allah korusun erken doğuma kadar bebeği etkileyen birşeymiş. Asıl konuya gelirsem hassas ciltler için ve hamilelikte kullanımında hiçbir sakıncası olmayan bildiğiniz güzel bir Güneş kremi varsa bu başlık altında önerileri paylaşalım istiyorum :) Sizce hangi krem?
MerveMustafaKaraku Kukiko solante markasını tek geçerim. Hamilelik lekesi sivilce lekesi güneş lekesi hiç bişeye izin vermiyor mükemmel bişey. Şiddetle tavsiye ediyorum
MucizemE Sebamed 50 ve 30 faktörü var fiyatı biraz pahalı ama bir kaç yerde indirimdeydi onu öneririm çok etkili çok da güzel kokusu var ve suratında pudra varmış gibi duruyor
Kukiko Parası mühim değil normalde de hassas cildim olduğu için her ürünü kullanamıyorum malesef alıştım bu ürünlere para vermeye. Bebiş sağlıkla doğsun da inşallah böyle şeyler mühim değil. Dediğiniz ürünleri eczaneden deneyim en iyisi . İllaki testerlari vardır
Ezgistn Benimde cildim beyaz ve çok aşırı hassas. Amwayin 50 faktör güneş kremini kullanıyorum onun zararı olur mu 6+5 haftalik hamileyim
Kukiko Ezgistn içeriğinde oxybenzone varmı ona bak bence. Ben dermokozmetik ürün kullanmama rağmen için rahat etmedi değiştireceğim .
Masallina Kukiko solante pregna kullaniyorum. Kizim olacak normalde kizi olanlarin yüzünde lekeler olurmuş bende hicbisekilde yok. Yüzüme bile çok iyi geldi