Meris2021 Efekaan Allah analı babalı büyütsün cnmm nasil başladı dogumun ne gibi belirtilerin vardı. Bebeğin iyi mi
Kayabebekk Efekaan sebebi ne canim bende 37 haftalik dogum yaptim bugun sezeryanla bebisi yanima verdiler hemen kc kg dogdu
Efekaan Meris2021 Meris2021 canm hemen hemen 1 aydır sancım birde bel ağrılarım çok vardı akıntılar gün geçtikce arttı dün sabahda suyum gelmişti
Efekaan berus 3 cm açıklık ve suyum aşırı derecede geliyodu bebeğim kuruda kaldı solunum yolunda problem oluştu canm ve dedikleri tek şey sen bugün doğurmazsın
Meris2021 Efekaan benimde ntsde sancim çıkıyor hafif hafif sırtım cok agriyor bazen agrim oluyor ne olucak bilmiyorum
Husnenisa Efekaan allah sifa versin hemen cikar insallah bende 36 hafta 6 gunluk oldum dun nisanim geldi bekliyorum korkuyorumda biraz ufak diye senin nisanjn geldikten kac gun sonra dogum yaptin
Fgilkman Efekaan bende 37+3 te doğum yaptım bebeği 2800 dogdu. Cigerinde hirilti var diye 4 gün kuvezde kaldi. Şimdi yanımda çok şükür 26 günlüğüz
GzmKa Insallah bu problemi en kisa zamanda atlatacaksiniz. Haftasi gayet iyi. Toparlayacak annesiii.. psikolojik olarak pozitif yönlendir.. cok gecmis olsun. Kavuşun sağlıcakla