Elif2912 Hilal43 mahfolacak birsey yok bu zihinsl bir gerilik degil bnde kizimi 3 hafta gerilikle dogurdum 7 yasina basti gerilik falan kalmiyor dogunca boylu poslu beslenin sut icin muz yeyin her gece yatmadan
Hilal43 33 haftalık hamileyim ve doktor bugun dedi hala 1400 gr. Bebek hic kilo almamış gelişim geriliği var başka doktora sevk etti 😔yarın doktora gidcz ama cok cok morelm bozuk
Kevserrrr1 Hilal43 benim de 33 haftalık bugün gittim karın bölgesi 31+6 çıktı kilosu da 2055 gram. Doktorum kkilosunu da yeterli bulmadı. Kan sulandırıcı iğneye başladı. Sana birşey başlamadı mı ?
Ebrarborlak Hilal43 merhaba benimde 31 haftalıkken gittiğimde 1.511 10 gün icinde tekrar’dan gittiğimde hic kilo almamıştı 😔 10 gün sonra tekrar cağırdı kilo alımı olmazsa gelişim geriliği olabiliceğini söyledi 😞 kan ve idrar tahlili istedimi bu sürecte
glyanki Merhaba.. bende de 8. Ayda ortaya çıktı şuan 3 hafta geriden geliyor. Doktor beslenmene dikkat et dedi kan sulandırıcı iğne başladı. Her hafta NST ve kontrole gidiyorum. Umarım hepimi için hayırlısı olur. Yoksa doktor erken doğum olabilir dedi 😢
Kevserrrr1 glyanki canım bende 8. Aydayım (33+2) bugün gittim kilosu 2055 gramdı karın bölgesi de 31+6 yememe dikkat ettiğim halde geriden geliyor. Ve kilosunu yeterli bulmadı. Kan sulandırıcı ya başladı. Senin kilosu nasıl
Hilal43 Ya ne bilim bana dedi herşeyi cok normal suyu güzel hareketleri cok güzl ama kilo almamış 3 hafta icinde. Ciğer geliştirici iğne yapablrz Bi pr. Doktora görün gel 2 hafta sonra dedi o kadar cok korktm ki sabah dan beri ağlıyorum
miniskiz2021 Hilal43 31.haftadayım benimde 1 hafta küçük kalmış bebeğim tansiyondan dolayı olduğunu çok çok geri kalmazsa sadece zayıf bi bebek olacağını söyledi doktorum bence korkulacak bişey yoktur
Hilal43 Allahım hepimize yardım etsin cok zormuş bu güne kadar cok iyi en son ayda ne olmuş olabilirki kilo almadı ne yemem içmem değişti nede başka bişi oldu.
OzlemDefneMina Hilal43 bazen ultrason da yanıltabiliyor. Lütfen üzülmeyin. Benim de suyu cok az yatıracağız dediler bir sonraki hafta gittiğimde suyu cok iyi dendi. Inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alacaksınız. 🙏
Hilal43 glyanki glyanki ayni işte benim de öyle 1 gr bile almaz mı 30 hafta fan beri almamış şuan 33 üm
Deleted5544 40+0da doğum yaptım boyu 35 haftaya kilosu 37 haftaya uyumluydu 2850 gr 49 cm doğdu herhangi bir problemi yok cok sükür 11 aylık oldu 9 kilo 74 cm
Smy238 Kevserrrr1 benim 33 haftada 1955 çıktı beş gün geride dedi ama normal dedi neden ilac başladılar size
glyanki sizin yine iyi 1500-1600 gr arasındayız hem perinatolojiye hem kendi doktoruma gidiyorum. Bakalım bu hafta nasıl oldu 34.haftaya girdik Kevserrrr1
Kevserrrr1 glyanki hadi ya inşallah iğnenin faydası olmuştur. Ne zamandır iğneyi kullanıyorsun. Nereden vuruyorsun bir de.
Hilal43 Benim karnım da cıkmadı 33 haftalığım hala 4.5 aylık hamile gibiyim 😔 beni direk başka doktora sevk etti özel bide burası başından savdı resmen 5 dk baktığı ultrasonda ne anladı ki gelişm geriliği tanısı koydu hemen cocuğu erken alabiliriz dedi
Hilal43 OzlemDefneMina İnşAllah yanlışdr ultrason çünkü 28 haftalık cıktı ultrason da 33 haftalğm normalde 😔