Minikyavrum46 aynurrrrrrrrrr 29 haftalık hamileyim Özel sular akademi hastanesi Semiha Cengiz e gidiyorum
aynurrrrrrrrrr miraykizim bende Semih beye gidiyorum şuana kadar memnunum ama daha iyisi olabilir mi diye araştırıyorum
Bkt0193 aynurrrrrrrrrr evet yaptırdım ama fiyat konusunda üstünden zaman geçtiği için hatırlayamadım da ama yanlış olmazsa 50-60 civarı bir rakamdı
Ozge98 aynurrrrrrrrrr evet yaptırdım Semih bey kendisi yapmadı radyolojiye yönlendirdi başka bir doktor yaptı normal muayene ücretine ek olark 25 30 lira civarı bir ücret ödemiştim
aynurrrrrrrrrr Ozge98 çok sağol canım bende 300 400 TL civarı diye biliyordum doktora sordum oda 30 40 TL galiba dedi şaşırdım sonradan bi yanlışlık mı oldu acaba diye düşündüm çünkü genelde belki biliyorsundur özellerde hep 300 400 civarı
aynurrrrrrrrrr Ozge98 canım bu arada doktorun seninde Semih bey neden kendisi bakmadı başka bir doktora yönlendirdi ki
Ozge98 aynurrrrrrrrrr evet bende o kadar olur diye tahmin ettim ama sürekli hastası olmayıp dışardan sadece detaylı ultrason için gidenler farklı ödüyormuş daha önce burda birkaç kişi öyle yazmıştı