Arkadaslar merhaba 😊 buraya sormustum arastirmada dogumu ama cevap almaktan ziyade cevap vermek bana nasip oldu 😀 38+2 de dogumumu arastirnada yaptim benim surecim biraz farkli ilerledi tansiyon problemi nedeniyle bi anda yatisim yapildi 3 gun yattim 3. Kat kadin dogum servisinde 2 kisilik odalr tek kisi refakatci aliniyor sadece kadin olacak. Aslinda ozel odalar var gunluk para veriliyormus ama ne kadar fiyati sormadim onu. Daha sonra ultrasonda suyumun azaldigini farketti doktorum dogumu baslatmamimizin daha iyi olacagini soyledi. Kabul ettim ve basladik cati muayenesi yapti catim musaitti ama hic acilmam yoktu. Suni sanci verildi (3. Kat dogum salonunda sanci odalari var tek kisilik yine kadin bir refakatci yanininzda kalabiliyor ) ama bende ise yaramadi malesef suni sanci 🤷♀️2 gun suni sanci yedim banamisin demedi hic acilmam olmadi. Artik daha fazla beklemek istemedim ben sezaryan olmak istedim esim pinar hanimla konustu ve beni carsamba gunu artik sezaryana aldilar. Bu arada normal dogumda epidural varmis arastirmada daha once bi postta konusu olmustu soyleyeyim onu sanci odasina anesteziden gelip normalde epidurali sezaryanda spinali isteyebilecegimi soyledi. Bende spinal istedim belden uyusturdular isleme basladilar bi 15 dk sonra falan oglumun sesini duydum 🙏 sonra onu temizleyip sarip sarmalayip yanagima koydular ten temasi yaptik. Daha sonra annemden bebegin kiyafetlerini istemisler giydirip annemle esime oyle getirmisler. Beni biraz gec cikardilar. Once baska bir yere goturduler serum verildi uyusuklugumun gecip gecnedigi kontrol edildi daha sonra odaya ciktik. Ameliyatima pinar hoca girmedi baska bir diktor girdi ama memnun kaldim kendisindende. Bu yuzden herhangi bir ucret odemedik dogumda bunu sormustum bende buraya aslinda. Baska merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz hem normal dogum hem sezaryan odalarini yerlerini sancilarini cektim gordum 😂😂