Emelg Momm52 kızımı 11 haftada tahmin etti 17 de netleşti. Şimdi 2 gebeliğim 21 hafta detaylıda erkek dedi 23 de özele gittin oda erkek dedi sağlıkla gelsinler inşAllah
Vera18 Momm52 19. Haftadayım öğrenemedik 😁 bizimki inatçı çıktı göstermiyor 🤷♀️ 12 13te kıza benziyor dedi 17de erkekte olabilir dedi bu hafta gideceğim bakalım ne olacak😊
miniko_2308 Buseylul merhaba, ikili test nerede yaptırılırsa yaptırılsın cinsiyet belirlenebiliyor mu? Kusura bakmayın ilk defa yaptırdım, klinikte yaptırdık pek de bilgim yok sormak istedim☺️
lentil Momm52 11.haftada ikili taramada yüzde 80 dedi 15.hafta muayenede kesn dedi. 11 de öğrendim diyebiliriz
YunSer Momm52 17 haftalikken anca öğrendim ama doktorların tecrübe ve bilgisine bağlıyorum ben bunu. Çünkü ilk oğlumda 9 haftalikken doktor kemik yapısının erkek olduğunu söylemişti. İkincide farklı Bi doktora gidiyorum ve tam emin olana kadar söylemiyorlar
Buseylul Sareliidunyam evet canim ultrasonla bakiliyor sonra kan veriyorsun ikisinin degerlendirmesine gore sonuc cikiyo
lentil Sareliidunyam evet doktorum normalde baktığı ultrason makinesiyle daha detaylı ve uzun inceledi sonra da kan verdim.
gamzeyilmazyildizz Momm52 12. Haftada kemik yapısı erkeğe benziyor dendi 17. Haftada kesin olarak erkek olduğunu öğrendik 😍