Kivanclimerve Gunaydin hanimlar sabah 6dan beri acliktan kivraniyodum kalkip agzima bisiler atmazsam mumkun degil uyuyamiyorum..tarti gozume ilisti doktorum 2 aydir beni tartmiyor merak ettim kac kilo olmusum diye bi baktim 73 ile hamile kalmistim 93u gordum sok oldum 😲😲😲 benmi cok yiyorum sadece 😳
merveeed Kivanclimerve hayır hayır bende aynıyım her doktora gittiğimde 3er 5er artıyo doktor tartıya çık dicek die fobim bile oluştu😂
Karennn Kivanclimerve bende 33 kadar 20 kilo aldım şuan 35+5 im aynı durdu kilo amam cuma günüde bağzı sorunlardan dolayı Doğuma giricem 1 haftada almam heralde bu kiloyla kapatırım hamileliği sanıyorum
Asli91 Kivanclimerve bende aynıyım.34.hafta 95 kiloyum.76 kiloyla hamile kaldım.3 gün önce 93 çıkıyodum anlayamadım 😂😂
Kivanclimerve merveeed Bende korkuyorum artik tartilmaya dogumdan sonra verirsin aman ye gitsin diyenler suan gozumun onune geliyorda bidaha muhatp olmucam onlara😂😂
Karennn Kivanclimerve ewet ya baygınlık geçiriyorum resmen açlıktan 65 ile hamile kaldım 85 kiloyum şuan tek üzüldüğüm hamile kalmadan önce diyetisyenle 20 kilo vermiştim hepsini geri aldım 😱
merveeed Kivanclimerve ama şöyle bişi var herkes kilo almadın sen dio ben anlamadım boyum olduğu için heralde😀
Kivanclimerve merveeed Evet banada oyle soyluyorlar bende onlara inanarak tartilmadim hic 😑 boyum 1.65 halbuki
Kivanclimerve Betulsarda Ben burda kac kilo aldiniz postlarini okudukca sinirlerim bozuldu zaten😁 yaa 35 haftalik olup 2 kilo alan yada hic almayan gordu bu gozler o yuzden sasrdim kendime bu kadar
Enis Kivanclimerve 36+5 iz 71 ile hamile kaldım 88 kiloyum şuan verecez elbet ben takmıyorum artık amannn :)
Asli91 Kivanclimerve bence çoğunluktayız ama 30.haftada 5 kilo aldım yazanları gördükçe kabuğumuza çekiliyoruz 😂😂
Betulsarda Kivanclimerve hic şaşırma valla bende ayniym🙈 ya zaten bebegin esi suyu kendisi nasil 2 kg almis oluyorlar anlam veremiyorum. (Yok yok aglamadim gozume toz kacti)... 😂😂😂