patuli Kızlar göğsümden sıvı geliyo fakat kuruyup kabuk oluyor az da olsa, o kabuklardan kopardım az önce 1 kere ve kanayacak gibi oldu. Bişey kullanıyo musunuz bu süreçte göğsünüz için nemlemdirici, yağ vs?
Beyzan patuli ben ucu ile çok oynamadan elime geçen yağdan sürüyordum zeytinyaği kantaron filan ama 34. Haftadayim gümüş kapak aldım günde 1 saate yakın takıyorum baya yumuşattti kuruluğu gitti
Eylulunannesi-2 patuli valla bende 35 deym cnm müthiş bi acı vardı sıvıda gelyordu ama kuruyordu. Üzermde ki atletin deymesi bile rahatsz edyordu zeytnyagı sürmeye basladm 2 günde ne acı ne sızı kalmadı. Doğuma kadar sürmeyi düşünuyorm artk…
Bus46 patuli bende de az az bazen geliyo atletim islaniyo çok az lansinoh sürüyorum hem yumsatiyo hem doğum önce şi çatlak olmasını onelemek için suruyorum
patuli baharko7 Bus46 2368 Eylulunannesi-2 Annecilek Beyzan Çok teşekkür ederim hepinize henüz 26. Haftamdayım, göbeğim için mustela kullanıyorum, göğsüme de sürüyorum ama ucuna sürmüyodum
Annecilek Benden de gelıyo ancak yaglıyorum sureklı kendımı o yuzden hıc kabuk tutmadı maasaj yapıyorum
2368 Ben göbeğim için kantaron hindistan kakao karışımı yağ sürüyorum elimde kalanıda göğüslerime sürüyorum nemlensin diye ilk haftalar akıl edememiştim çatlaklar oldu göğüsümde şimdi daha da fazla olmasın diye göğüsümede sürdüğüm için elimde kalanları işe yarıyor