kelebeklerdeniz23 Annecik_ Benim de öyle olacak şuan 26.haftadayım ama doğum ağustos diyor doktor en geç ağustos sonu. İzin mevzusu benim de hepsi kaynayacak öyle görünüyor. Sonraya nasıl aktarma yapılabiliyoruz acaba? Hepsini aktaramıyoruz herhalde değil mi? Kaçıncı haftadan itibaren aktarılabiliyor?
Annecik_ kelebeklerdeniz23 malesef aktaramıyoruz hele ki sizin neredeyse yok şöyle 2 temmuz itibari ile bizim resmi tatilimiz başlıyor ya 32. Haftada çalışabilir bile alsak 32 ile 37 arası haftalar eğer yaz tatiline denk gelirse bunları aktaramayız ama atıyorum 32 ile 35 arası okul dönemine denk gelirse sadece bu 3 haftayı aktarırız ama doğum ağustosta olanlar için neredeyse hiç yok
Ogretmenanne35 kelebeklerdeniz23 32-37. Haftalar arası eğer 1 Temmuz-1eylül arasına denk gelmiyorsa çalışabilir raporu alıp aktarabilirsiniz hocam . Ben sadece 3 hafta gibi bir üste aktarabiliyorum 24 gün falan 😕 hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum en azından Ekim ortasına kadar gelmiş oluyorum o şekilde 😒
kelebeklerdeniz23 Annecik_ of nasıl şanssızlık resmen öyleyse doğum sonrasını kullanacağım bir tek sonrası ücretsiz izin zaten 🙄
Dilekcakiroglu Esrabyr ben bugün itibariyle idari izne ayrıldım. Önceki yayınlanan genelge hala geçerli başka bir genelge yayınlamadılar henüz idari izinle alakalı
Annecik_ kelebeklerdeniz23 ben de ikinci döneme kadar ücretsiz alacağım mecburen diğer doğumumda 1 yıl kullandım
Ogretmenanne35 kelebeklerdeniz23 ücretsiz izin alırsak norm fazlası olur muyuz hocam 🙁 okuldaki diğer türkçe öğretmenlerinin arasında en düşük puanlısı benim. Yerime şubatta eş durumu ataması yaparlarsa diye korkuyorum bu sebeple ücretsiz düşünemiyorum kayananamı getirmek zorunda kalıyorum 😅😒
kelebeklerdeniz23 Annecik_ Ben de 1 yıl ücretsiz düşünüyorum şimdilik öyle planlıyorum ama bakalım. Çünkü bakacak kimse yok bir de iki bebe, bir de ilk doğum 🙄 Kara kara düşünüyorum ne yapacağımı, nasıl bakacağımı inş. bebeler uslu olur diye dua ediyorum her dk 🙈
Ogretmenanne35 kelebeklerdeniz23 ya inşallah 3 saat falan olur kalan 3 de online olur 🙏🏻 İyice kilo aldım İzmir’de sıcakta maskeyle çok zor olacak okul
kelebeklerdeniz23 Ogretmenanne35 İnşallah ya 🙏 Sizin de branşınız Türkçe galiba değil mi hocam zümreyiz öyleyse 🤗
Cutie Ogretmenanne35 benim 32. Haftam 24 haziranda başlıyor, çalışabilir raporu alsam aktarabiliyor muyum bu durumda? Yoksa sadece 1 haftasini mi aktarıyorum?
kelebeklerdeniz23 Ogretmenanne35 Ay hiç bilmiyorum ki ya norm açık gösterirler mi acaba? Ya da göreve dönene kadar belki ücretli öğretmen görevlendirilir. Bilemedim 🤔 Kaynanaya mahkum diyorsun 🙄🤭 Allah kolaylık versin hepimize, yine de senin kv gelebilecek en azından o da bir şeydir 😏 Ama senin rahatın kaçacak o ayrı 😊
Ogretmenanne35 kelebeklerdeniz23 valla çok can ciğer olmadığımız için çekiniyorum ama yabancıya bırakmaktansa iyidir babaannesi diyorum . Umarım norm fazlası olmam da ücretsiz izin kullanırım 🙏🏻
Annecik_ kelebeklerdeniz23 bebeleeerrrr kolay gelsin diliyorum size, ikiz ablasıyım ben 10 yaşındaydım doğduklarında ve bakım bile yapmıştım annemle ve annemsiz. Nasılsa ücretsizde 2 defa ayrılma ve geri dönme hakkınız var sürece göre hareket edersiniz bir de dönmeden önce haber verin idareye bir sonraki ay maaşına sizi dahil etsinler