Aygndnc Her zaman doğum hikayelerini okuyup acaba ben ne zaman dogururum yada doğurabilecek miyim diye düşündüm durdum. Hiç sancim yoktu. Taa ki 28 haziran gecesine kadar o gece saat 24:00 civarı baslayan belim ve kasiklarimda yanma hissi sabah ezaniyla pembe leke gelmesiyle devam etti. Tabii hemen bir post açıp sordum neyin nesi emin olamadım ama içimi bir heyecan basmıştı . Derken saat 08:30 sıralarında kan a dönüşen bir nişan gelmesi yaşadım ve eşimi aynı gece 2 kere korkutarak en acilinden özel hastaneye gittik. 3 cm acilma var doğumun başlamış denildi. Rahatsızlıklarımdan dolayı çapa tıp fakültesinde yapacaktım doğumu oraya gittim 16:00 a kadar beklettiler açılma ilerlemeyince eve gönderdiler . Saat 19:00 sıralarında suyum geldi hemen acile geldik ve yatış yapıldı . Fakat sancim yoktu. Ara ara gelen o kasik ve bel yanması vardı sabaha kadar bekledik. Sabah 8:00 civarında suni sancı takıldı bana. Hiç istemiyordum oysaki ama işime de yaradi. Yoksa gerçekten doguramayacaktim. Suni sancı etki gösterdikce ben yerimde duramaz oldum. 5-6 cm derken 9 cm kadar ciktik 1 cm acilma daha bekliyor doktorlar. Ama ben artık dayanamıyorum derken bebegin saçları göründü ben o sanciyla ikina ikina bebeği kendim doğurmaya başlamıştım . Doktorlar geldi ve saat 14:49 da kızım kucagimdaydi. Kızımın kilosu 2100 Gr geldi 38+1 haftalık doğmasına rağmen neden bu kadar küçük olduğuna dair hiç bir fikir ya da detay yok yoğun bakıma alındı şekeri düşmüş sütüm gelmedi . Biraz uzun oldu ama benimde böyle bir doğum hikayem var kızlar rabbim hepinize sağlıklı şekilde kucaginiza almayı nasip etsin inşallah ❤️ 💐 😘
MasalAlparslanMom Aygndnc 😍😍 nedense sayfa başındaki Doğum hikayesini ismini görmeden aygündür diyerek açtım 😅🤰🏻 Ablalağı kızına aldın zorla 🤦🏻♀️🤰🏻😅