sehri_hzr 11 ay önce doğum yaptım, bir kaç yorum okudum reflü yatağı için gereksiz denilmiş ama asla değil, reflü yatağı şeklinden dolayı kusmuğunu rahat çıkartmasını sağlıyor. (Kızım çok kusan bir bebekti)
ağız mendili bol alın gerçekten çok kullanılıyor.
onun dışında tırnak bakım setini aldığımda klasik tırnak makasını kullanamamıştım, makas şeklinde olanla çok daha rahat kesiyordum tırnaklarını.
Emzirme kısmına gelecek olursam, emzirme yastığı, ve gümüş kapak kurtarıcım olmuştu. Elektrikli süt sağma makineside beni çok rahatlatıyordu göğüslerim dolduğu zaman sağıyordum sürekli, eşim gece beni uyandırmadan beslerdi o yönden çok rahattı ve mastit e izin vermedim, göğsümün birini tutmuyordu kızım silikon uç ile emziriyordum ve yara olduğu için silikon uç kullandım bir süre lansinoh krem işe yaramamıştı, karbonatlı su çok iyi gelmişti uç yaralarına
Alınmayacak şey olursa aklıma Gelen Philips aventin göğüs kalkanı birde puset örtüsü inanılmaz gereksiz
Babynest kullanmadım bana hep gereksiz geliyordu yatağında yattığı için
birde sepet beşik almayın ömrü çok kısa bir hevesle sepet beşik almıştım 6 ay kullanabildik