Mervekaynak Göğüs ucu olmayan anneler yardım edebilir misiniz naptinz nasıl alistirdiniz ben tutturamiyorum yardım edin nolur hastanedeyiz sariliktan 3 gündür yatıyoruz bugün benide aldılar yanına fikirlerinizi paylaşın nolur😔😔😔
annelinkoo Mervekaynak bende de öyle daha doğum yapmadım ama dr a sormuştum bana hemşireler yardım ediyo demişti özel enjektörleri warmış veya aparat al dedi. Sonra youtubedan bi videoya denk geldim bekleyin linkini atayım
metehaninannesiii Mervekaynak canım benim ebem bana şey dedi aynı durum bende de var ama kendisi doğumdan sonra yapmamı önerdi şırınganın ucunu kes onu göğsünün ucuna koy çek internetten bakabilirsin şırıngayla göğüs ucu çıkarma diye
Egulii Mervekaynak ilk doğumumda kabus gibi basıma gelen bir durumdur tek çare elektrikli pompayla sağıp ucunu çıkartıp verıyordum bebegın ağzına sonda göğüs kalkanı falan kullandım bır sekılde çıktı çıktıktan snra rahat edersin ama sağmaya baslayabılırsın
Nehir8 Plastik göğüs ucu var araştırın onu takıp bebeğinizi rahat emdirebilirsnz yada sütünüzü sağın korkmayın Rabbimin izni ile sarılık geçer hiç olmadı mama verebilirsnz bazı mamalar sarılık önleyici araştırıp verin Rabbim yar ve yardımcınız olsun 🎀🌹
Eski9 annelinkoo bunu görmem çok iyi oldu teşekkürler vallahi bende de meme ucu hiç olmadığı için ihtiyacım olursa deneyeceğim
Semakacan Mervekaynak göğüslerini bebek emerken makas şeklide değil de c şeklinde tut canım ben ilk zamanlar göğüs ucu kullanmıştım onla emmeye başladı ve emdikçe çıktı zaten
Esmos26 Mervekaynak benimde yoktu silikon uç kullanıyordum 3-4 gün öyle sürdü sonra bir kez sağdım sağımdan sonra oğlum bir kez şansa tuttu göğsümü sonra bende silikon takmadım 3 gün kadar zor oldu ama bebiş çekmeye başlayınca rahatladı ve çıktı uçları ☺️
Almiram31 Mervekaynak canım gögüs ucu cıkarma aparatı var onla cektiriodum cok cıkıodu az hemen ağzına veriyodum bebeğin yada süt sağma pompasıyla cektiriodum gögüs ucunu cıkarıpdu hemen memeye tutturuodum öyle öyle alıştı zaten bir kaç kez yaptım
Asyadilan1 Mervekaynak benümde göğüs ucum yok denilenecek kadar küçüktü. 1 haftalıkken 1 gece hastanede kaldık mamalarla 200 gr aldırdılar doktor istenilen kiloya ulaştı taburcu etti. Ama hala emmiyordu istediğimiz gibi. 2 kez biberonla mama verince meme yi tutabildi (sarılıktan gözünğ açabildi) sonra şükür hep emzirdim mamayı 2 3 günde 1 verdim 1 ay boyunca ne biberona alıştırdım ne mamaya…