Ayserose1001 merhaba. Öncelikle Ankarada yaşıyorsanız veya gelme imkanınız varsa ürolog prof. Dr. Kaan Aydos’a bir gitmenizi öneririm. Bir kere muayene ediyor eşinizi detaylı. Geçmiş tahlillerinizle gidiyorsunuz. Size kullanıcı adı ve şifresi veriyor.. Kendi sitesinden iletişim kuruyorsunuz o verdiği şifre ve adla. Yani bir daha muayeneye gitmiyorsunuz maddi olarak. Sizden hemen birkaç tahlil istiyor. Ve o an tarih veriyor. O tarihte sisteminiz açılıyor ve hocaya sonucunuzu atıyorsunuz. Hemen o gün dönüyor hoca mesajınıza. Karşılıklı konuşur gibi herşeyi cevaplıyor. 2 ay en az ilaç öneriyor genelde. Sonra tahlil istiyor. O tahliller özelde olduğu için 500 tl civarı tutuyor.
Eşimin ileri hız, morfoloji hep 0′dı. Tedavide 2.ayımız bitti. Maşallah ileri hız 35e çıkmış ve biz 4 tüp bebek yaptırdık negatif oldu. Bilsek önceden giderdik. Doğal yolla olabilir umudu doğdu kısmet. O yüzden sizinle paylaşmak istedim.
Eğer kaan hocaya gitme imkanınız yoksa verdiği beslenme önerilerini paylaşıyorum bu resimde;
https://www.hizliresim.com/99x8bk7
2 tane takviye hap da verdi doktor ama o kişiye özel uygulandığı için herkeste olumlu etki göstermeyebilir. O yüzden doğal herkesin kullanabileceği gıdalar olduğu için beslenme önerilerini paylaştım. Bir de sigara içmeyi geçtim içilen ortamda bile bulunması yasak. Ve gece uyuduğumuz odada telefon bulunması yasak