YuvarlanamayanPandaa canomm çünkü sonradan çıkan birçok isim anlamı her sitede farklı çıkıyor Bizde evlatlarımıza koydugumuz isimlerden sorumluyuz sonuçta
Gorg_i canomm evett ben bayıldımm bende oğluma diyan koyucam değişik isimler her zaman en güzeli 😍 icinize ne siniyosa onu koyun asla baskalarina kulak asmayınn❤️🌺
Basaksrngl canomm mitra ismi farklı anlamı hakkında bi bilgim yok ama kulağa hoş geliyo ben senin yerinde olsam mitra değilde mısra seçeneğini koyardım elizansa gökte duyulan ezan sesi demek anlamı çok güzel bence bunun kararını esinle sen vermelisin canim
canomm Basaksrngl eşim ismini çıkarmış canim mitra yi kayinpederim istedi elizan ida eşim istiyodu çevre sanki ilk etapta şaşırıyo begenmiyo benimde canim sıkıldı
greybrde canomm bende cinsiyet bilmezken elizan olur kız olursa diyodum hııı öylemi diyip burun kıvırıyolardı anlamını duyunca vaaav çok iyi diyolardı
greybrde canomm kızım olmuş olsaydı elizan koycaktım adını çok güzel bi isim 🙏🏻 Elizan uzaktan gelem azan sesi demek elezan da ezanın göğe yükselişi demek kesinlikle elizan veya elezan dan yana olsun tercihiniz 🥰