Meko20 Oglumla 41+1de artik kavuşuyoruz insallah rahim duvarima ilac yerlestirdiler saat 3te 6bucuk gibi sancilarim basladi 2 saattir sanci cekiyorum cok fena biseymiş ilk gebeligim acaba ne zaman kavusuruz😢 dua edin🌹
Akturk93- Meko20 mümkünse sancı gelince derin derin nefes alın verin inanın açılmanıza çok büyük bir etkisi var sürekli içinizden okuyun Allah yardımcınız olsun
Meko20 Akturk93- tesekkür ederim bende aksine acidigi icin kendimi sıkıyodum suan farkettim bunu uygularim
Meko20 3MelekAnnesi3 hiç bilmiyorum zaten elini bi sokunca hemsire mahvoldum😆 🤷♀️ama umarim bude hizli ilerler😊
3MelekAnnesi3 Meko20 inşallah canım ama serum kadar etkili degil diye biliyorum suan mesaj yazacak kadar agrın yok sanıyorum damardan alsan telefonun yerini unutursun😂
Meko20 3MelekAnnesi3 hahah bende kendime öyle diyorum gercekten dogacagi zaman telefona bakicak halim olmiyicaktir o zaman anlarim kavusma vaktini🤣
3MelekAnnesi3 Meko20 aynen bacım rabbim sağ salim aldırsın haber et benide 😊etiketle post acarsan dua et kendine rabbim yardım etcektie