Hilaaall Evet kızkar bana da dogum hikayemi yazmak nasip oldu 29.06 da gecen geceden gelen agrılar ve kanlı idrarla uyandım saat 14.30 kadar bekledim gecer diye halbu ki bir haftadir 3 cm acılmam var ve evde sancı cekiyorum en sonunda eşim işten dayanamayıp mudahale etti ve doktoruma arayıp durumu anlatti acil gelin dogum başlamış olabilir dedi annem kayınvalidem görümcem ve eşimle hastanenin yolunu tutuk ama biz eve donecegiz sandik tuşem yapıldı 4 cm acıklık suni sancıyla artık dogumu başlata biliriz dediler beni bir korku bir telaş aldı ben daha kabullenemezken yatışım yapıldi ve suni sancim takıl 16.30 da bir saat acinde acılmam ebenin yardımıyla 5 cm oldu suyum patlatı ve asıl herşey o zaman başladı canımdan can gidiyor gucum kalmamiş durumda eşime yalvarıyorum benu sezeryana alsınlar diye ama beni dinleyen yok acılmam 8 oldu kimseyi ikna edemiyir ve artık kendimde degilim ebe tuşeyle acılmamı yaptı saat 7.30 da beni dovum masasına aldılar ama imkanı yok ıkınamıyorum dogum haneyi bir birine kattim astım hastasıyım ve ıkınacak gucum yok nefes dahi alamıyorum en sonunda domtorum geldi ve bana yardım ederek 3 avaz da dogdu ama oglum mosmor cıktı ebenınhatası yüzunden yarim saat küvezde kaldı ve kavuştuk herşeye bedelmiş onunla göz göze gelmek ama ebenın bana vurmasıni unutmuş degilim yine olsa yine normal yaparmıyım bilmiyorum biraz uzun oldu hakkinizi helal edin kızlar heycanımıda maruz gorun..
NezaketKahraman Hilaaall bebeğiniz hayırlı olsun o ebeyi şikayet edin lütfen hastane başhekimine özellikle şikayette bulunun başkasına yapmasın bari çok sinirlendim
Hilaaall DilberKkkaya ıkınamıyorum aşirı sancı cekiyorum duramıyorum en son ne hakla böyle davranırsın dedigimi hatırlıyorum
Nisanurr Canım Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin kokusunu eksik ettirmesin Allah 🦋 maalesef böyle ebeler çalışanlar hala var benimde oğlumun boynunda kordon vardı bana söylemediler ısrarla normal doğum yaptırdılar oksijensiz kalabilirdi 😏 sana vurması falan çok üzücü neyseki sağsalim kavuşmuşsunuz 🦋💙
Hilaaall Nisanurr evet cok sükür kavuştuk allah merhametsiz bırakmasın kimseyi o kadsr canimız yanmasa tepki vermeyiz doktorum geldi sskinlestirdi ve bana ysrdimci oldu ksrnimi itirdi 3 ıkinmada dogdu demek ki ben yapabiliyormuşum proplem ebedeymiş
DilberKkkaya Hilaaall gerçekten çok üzüldüm, neyse ki bebeğiniz yanınızda ve o ebe ile bi daha görüşmeyeceksiniz.. sağlıklı mutlu huzurlu ömürler diliyorum🙏🏽
Hilaaall NezaketKahraman eşim edecegim dedi ama ben mubattap olmak istemedim allah gordü allaha havale ettim