Zynpsc Kızlar bugün 15 gün önce kan verdim bugün de verdim ama verdiğim kan sürekli reddediliyor başına böyle bir durum gelen var mı?
Sulee_ Zynpsc bazi hastanelerin labratuarlarinda kanları cok bekletiyolar ve kan bozuluyo makinede bozuk kanı reddediyor ama bir iki kere olur sürekli başınıza gelmesi garip
Asdfg7654 Zynpsc hangi nedenle reddedilmiş. Pıhtılı,hemolizli,lipemik farklı nedenleri var. Sağlık ocağından falan veriyorsanız da transfer aşaması etkilemiş olabilir
Zynpsc Elcnbykckr görüştük kullanılan ilaçla ilgili olabilir kanka ilgili olabilir diyorlar anlayamadık bi türlü
Demir06 Zynpsc hangi testi baktırırken yaşandı kan reddi.Bazı testlerde kriterler var ama sizi bilgilendirmeleri gerekli tabiki
Demir06 Zynpsc çok da kriteri olan testler değil,nedenini bildirmeleri gerekir.Laboratuvar doktorunun en azından bir açıklama yapıyor olması gerekir
Zynpsc Asdfg7654 Asdfg7654 lipemik demiştiniz az önce benim kanımdaki trigliserid genetiğe bağlı olarak sürekli artıyor. Çok yükseliyor 600 e falan çıkıyor. Bu sebeple olabilir mi acaba siz sağlıkçısınız sanırım. Ben bugün hem dahiliye doktoruna hem de laboratuvardaki doktora sordum eğer öyle olsaydı hemogram sonucu da çıkmazdı dediler
Zynpsc Asdfg7654 peki bunun için ne yapmam gerekir? Bir şekilde dahiliyeye gitmiş olsam bile bi şekilde sonuçların çıkması gerekmiyor mu
Zynpsc Demir06 dygm3848 Olmadı başka bir şehirde yaptıracağım. Hemogram çalışıyor dedi az önce burdan bir arkadaş. Muhtemelen daha önce de böyle bi rahatsızlığım olduğu için kanımdaki yağ oranından kaynaklı olmuştur
dygm3848 Başka hastaneye gitme imkanınız varsa Bi de orda deneyin bazen kit bozuk olabiliyor lipemik olsa hemogram da çıkmazdı
Asdfg7654 Zynpsc genetikse diyetle düzelmiyorsa laboratuvarla görüşsün doktorunuz dilüe çalışılabilir ama tamamen laboratuvarın insiyatifinde olan bir durum