Buraya hikayemi yazmayı cok istiyordum sonunda nasip oldu ☺️ Hamileliğim cok rahat geçtiydi ne bulantım ne bişryim hiç birşeyşm yoktu sadece son haftalar ağrılarım olmuştu çocuğumda hep gelişim geriliği vardı kilo almıyordu 1-2 hafta geriden geliyordu başka sorunumuz yoktu isteğe bağlı sezeryan olacaktım 37+1 de 2 hazıranda doktor alıcaktı ama benım oğlum erkenci geldi 27 mayısta kontrolüm vardı günümüzü falan almıştık ben hastane çıkışı ağdaya gittim ettim iyi ki gitmişim sabah bı kalktım 28 mayısta kasıklarımda ağrı vardı ama 2-3 gündür oluyordu baş aşağı duruyordu sonra bişeyler akmaya başladı dedim akıntı herhalde tutamayınca anladım ki su direk anneme bağırdım belimden sancı vurmaya başladı hemen eşim geldi hastaneye geldik doktor kontrol etti o an gözüm öle bi korktu ki sezeryandan normal doğuma gidecektim doktor baktı yarım cm açıklık dedi suyun geldiği için sezeryan dedi zaten suyum azdı benı hemen panik kapladı zaten aylarca beklediğim o an tamamen korkuya kapıldı hemen yatış yapıldı kan alındı nst falan çekildi odaya geldim direk aldılar dediler ameliyathaneye eşimde girdi Allahtan doğuma yoksa maf olmuştum ben Çünkü panik atak var bende ameliyathane kapısına geldik beni bi ağlama tuttu ama nasıl korkuyorum eşimi sonradan aldılar içeri beni aldılar ilk beklettiler ben dua ediyorum ama Allahım ilk ben doğurmuyorum sen yardım et vs diye sonra anestezici geldi ben titremeye başladım ama cıdden korkulacak bişey yokmuş sinek ısırığı gibi hemşire kımıldıcagmı anladığı ıcın omzumdan bastırdı sonra bı an da elektrik çarpması hissettim ama ben uyuşmadım hissediyorum dedim hemşire dokunuşları hissedersin dedi benı yatırdılar perde cektiler önüme sonra eşim geldi şyice panik yaptım doktor geldi dedi hazırmısın dedim hayır değilim sonra doktor başladı ama o an cok kötüydü 3 dakıka ıcınde oğlumu gördüm bi an da mide bulantısı ile kalp çarpıntısı yaşadım direk bağırdım ilaç verdiler kafamı sağa sola cok çevirdim o hatayı sakın yapmayın ağrıdan maf olursunuz bırde doktorların o tepesındeki lambaya asla bakmayın ben orda gördüm çıkış anını o da benı cok kötü yaptı ve size şunu söleyiyşm sigara ıcıyorsanız lütfen içmeyin ben günde 1 pakete yakın içtim anestezi hiç uyusturmadı beni çünkü sonda ameliyatta takıldı hissetmedim çıkarırken bı hafif sızı hissettim ebe dedi gazını çıkarınca be ilk idrarına kendin çıkınca haber ver dedi ben dedşm gazım var çıkar hemen dedi gazımı hemen çıkardım şükğr idrarıda kendim yaptım büyük abdestşmi ikinci gün yaptım hemen şükür depend hayat kurtarıcı orkid kullanamadım terlettş sıcakta beni sormak istedikleriniz varsa cevaplarım seve seve ben burdayım hep 🥰🥰 Rabbim hepinizin yardımcısı olsun inşallah 🙏