mervebolatkirac Calisananne25 yani yine doktorunuz yönlendirir tabi yanlış bir sey de söylemeyeyim ben özel hastaneye gidiyorum doktorum bu şekilde ilerledi..
pinartonguc Bende 20 mayista yaptirdim ikili tarama testi kan sonuclarim hala cikmadi. Sonuclar cikinca e nabiza düser mi acaba 😔 Doktor cikinca mutlaka arayin dedi. Ultrasonda bir sıkinti görse söylerdi sanirim.
derin1467 pinartonguc ben de 20 mayista yaptirdim bana 2haziranda sonuc cikar 2 hafta sonra gel dediler. E nabiza bakiyorum sonuc cikmis gosteriyor.
durununannesiiiiii pinartonguc e nabıza çok geç düşüyo ve açıklama olmuyo sadece test adı yaZıyo yani ben nisan ayında yaptırmıştım hala öyle görünüyo benim e nabızda.doktorum 2 haftada çıkar demişti ona göre bekledim msj attım doktor değerlendirdi
Naz_01 Calisananne25 ölçümü kendi yapar .test içinde anlaşmalı laboratuvar varsa oraya yönelendirebilir veya kan testini devlette de yaptırabilirsin
turuncucicek mervebolatkirac gözünüz aydın, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🙏 teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için🥰
Zeynepinn Gulce5038 işte gecen sene çok rahatti bnde randevu arıyorum çok uzak zamnlar veriyor bnim de ikili testim var bu hafta sondu yapamadım özel içinde çok pahalı
Zeynepinn turuncucicek yok cnm aynı gün yok vermiyorlar ki baya uğraştım ama olmadı 15 haziran verdi bana oda kabul etmedim 15 haziran da istanbulda değilim ondan olmuyor ne olcak bilmiyorum zor ya hersey çok pahalı
Zeynepinn melisa_ozgur_46 hangi hastane canm 40-50 emin misin esenlerde sigortalı 355 diyor o kadar ucuz mu
pinartonguc Ben 80 tl verdim kan testlerime 20 mayista yaptirdim sonuc 10 gune cikar dediler daha yok e nabiza bakiyorum daha yok cikmamis sonuc ektedir diyor ciksa grafik vs görunmesi lazim.
turuncucicek pinartonguc fiyatı bence gayet uygun😊 bazen hastaneler bazı sonuçların e nabızda görünmesine izin vermiyor sadece hastaneye gittiğinde sonucunu alabiliyorsun diye biliyorum ama yine de bir araştırın isterseniz
pinartonguc turuncucicek Himm o zaman ben hastaneyi arayayim tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin ama daha onceki sonuclar cikmisti mesela anti rubella anti toxoplazma vs yada bunlarin e nabizda cikmasi normal mi. yani 2 li tarama cikmaz mi diyorsunuz.
Guneyinannesi1 turuncucicek valla ben bugün gittim öyle acilen kontrole ikili testi hemen yapti yani o an özellikle bi izin almadım 😇
pinartonguc Guneyinannesi1 Benimde haberim yoktu ilac sormak icin aradim telefonda ogrendim 2li tarama testi olacagimi.
turuncucicek pinartonguc inanın hiçbir bilgim yok ama böyle bir ihtimal olabilir diye söylemek istedim. Siz yine de hastaneyi bi arayın isterseniz😊 hamilelikten önce smear testi vermiştim ve sonucu e nabıza düşmedi hastaneye giderek öğrenebildim sadece. Bazı sonuçların e nabıza düşmeyebileceğini o zaman öğrendim oradan biliyorum sadece😊