temizelezgi baloglusuuumm şu an kaç olduğunu bilmiyorum ama epey yükselmiştir. Çünkü bebeğimin büyük halini gördüm artık
Ecemk66 baloglusuuumm evet bir hafta sonra tekrar verdim 1650 çıktı iki güne bir vermedim panik olmamak İçin bir hafta bekledim
AnnelikHayali Sevdaelmc ya şu an umutlandım. 🥰 ben 30 güne bir oluyorum. Adetimin üzerinden 17 gün geçti hala yumurtlama göremedim, kritik zaman geçti artık bu ay göremem de diyordum. Sen şimdi 10 gün kala gördüm deyince bi mutlu oldum. ☺️
Sevdaelmc AnnelikHayali canım kesinlikle boş geçme ben göremem sanmıştım normalde hep 14 16 gün görürdüm ilkkez bu ay böyle olmuştu ve böyle olduğu ay tuttu çok şükür adet olana kadar her an olabilir yumurtlama 😇😍
AnnelikHayali Sevdaelmc bugün yaptığım testte koyulyk gördüm, devam edeyim o zaman ben testlere. İnşallah benim de tutar bu ay. Sağlıcakla alırsın inşallah sen de minik kuzunu kucağına. ☺️🙏🏻
Sevdaelmc AnnelikHayali tutar inşallah canım seninde bu ay 🤲🏻 testlere devam ve değerlendir sen gün aşırı amin canım inşallah 😇
Nursel725 baloglusuuumm deperiniz gayet normal artmış 😊değerin düşük olması değil iki günde bir en az yüzde 60 yada 70 artmış olmadı gerekiyo . Değerim adet günüm geçmesine rağmen 23 tü benim . Çom şükür düzenli arttı 😊sayılra takılmayın onlar kişiye göre değişiyo
elifravza baloglusuuumm üzülmeyin bekleyin ben ilk 70 ile öğrendim, sonraki gün kan verdim 90 çıktı çok üzülmüştüm değerim az yükseldi diye.2 gün sonra kan verdim 140 çıktı, ama çok şükür ki kızım 20 aylık su an:)
Akoalalover Nezaaal ama şuan pozitif sayılır. İki gün sonra tekrar yaptır canım. Artma hızı kontrol edilmeli
Hi2018 baloglusuuumm canım ben gebe olduğumu 1 hafta geçtikten sonra 131 beta ile öğrendim. Şuan 16 haftalık olduk. Mesele 2 günde 2 katına çıkması tekrar kan testi yaptır