Yaseminnna Merhaba hanımlar 32 haftamdayım mecburi şehir değişikliği yaptım normalde sürekli gittiğim kendi doktorum vardı. Doğumu burda İstanbulda yapıcam bugün ilk defa farklı hastane doktora muayene oldum çok ilgisiz başından salar gibi geldiler hiç memnun kalmadım. Bu şehirde yaşayan bayanlar sizin öneleriniz nelerdir acaba önerdiğiniz doktor devlet özel hastane var mı?
Sedakbyk Yaseminnna goztepe suleyman yalcin sehir hst.ergul demircivi bor hem doktor ilgili hemde hastane temiz.
Emirinannesi34 Yaseminnna özel derseniz eva jinakoloji var santralde. Şükran Akalın a gidiyorum ben çok iyi bir doktor
Senayyalcin Yaseminnna Ümraniye eğitim araştırma hastanesi Ayşe beyaz ve Elif malçok bir de Rabia Merve palalıoglu üstüne tanımam çok ilgili ve tatlılar özellikle Ayşe hanım sırf onun için o hastaneye gidiyordum
ElifAkaln Yaseminnna eva clinic de muayene oluyo doğumu anlaşmalı hastanelerde yaptırıyor. Bir de Erdem hastanesi var oraya da gidebilirsiniz Gülçin hanım falan çok iyidirler hemşirelik yapmıştım orda
Zehrabyndr Bende istanbuldaym burda dogum yapicam hala karar veremedim cevaplari merak ediyorum bu ara 10 gun sonrasina umraniye egitim arastirmaya randevu aldm bende oraya gidecektim
ElifAkaln Emirinannesi34 bende eva dan Kadriye hocaya gidiyorum oda çok ilgili hepsi çok ilgili oradakilerin 😊 ben 180 ödüyorum
Yaseminnna Senayyalcin ayşe beyazdan aldım şimdi sizin yazınızı görünce bide Ayşe Hanıma görüneyim bakalım 🙂
Birsen2906 Senayyalcin Ayşe beyaz kapalı bir bayan dimi yaa eğer oysa hiç ilgili değil hatta konuşmuyor sürekli yanındaki stajerlerle iletişimde 🤕 ulturasonla bile bakmiyo
HTbebek Senayyalcin Elif Malçok daha önce camlica medipol deydi kardeşim onda dogum yaptı ve dogumu cok sıkıntılı oldu doktor hanım telaş oldu kardeşimi ve bizleri rahatlatacagina bende gerginim beni anlayan dedi bize.. bukadar telaş yapmasaydı belki kardeşim o yaşadıklarını yaşamayacaktı dikislerini atamadı ve başka doktor yardıma girmisti😔
Emirinannesi34 Yaseminnna 150 lira muayene ücreti burda arttı falan demişlerdi ama ben hep aynı ücreti ödüyorum. İnanın hakediyor bu ücreti 3 kez bakıyor bana bebek muayene etmediği için hareket ediyorum bişeyler yiyorum bekliyor eğer yine aynıysa bi kez daha diyor. Herşeyi açıklıyor insana güven veriyor açıkcası
Emirinannesi34 ElifAkaln ne zaman başladınız yeni başlayanlara öyle diye duydum ben, gerçekten öyle hepsi güler yüzlü
Bsmlh Yaseminnna Ümraniye üniversite oldu ve bu sene maalesef sadece öğrenci dolu doktorların hepsi ismi var ama polikliniğe inenler hep öğrenci bilginiz olsun temizmi evet ama ciddi birşey olmadığı sürece hocalara dönmüyorlar
Yaseminnna Bsmlh evet ben muayene için erdinç şişmandan randevu aldım kendisi orda değildi başka bayan vardı insanı azarlar gibi konuşuyorlar sanki karşılarında cahil bi insan var yanında bi tane erkek öğrenci vardı kadın bana bi şeyler acıklayacağı yerde öğrenciye anlatıyor sanki ben onların deneyi öğrenme aracıyım
Bsmlh Yaseminnna aynen öyle hatta ben daha acısını yasadım yanındakine anlatıcam diye makat gelıs bebegımı çatı muaynesıne aldı bırbırımızı yedık doktorla benden su geldı suyun patladı dedı 32 H ay cıldırdım siz patlattınız diye
Bsmlh Yaseminnna canım ben özel dr gittim yasemın cekmez doçent kendısı İnstagram bakabılırsın şahane dr doğumda cok anlaşmalı hastane var medistatede yaptım bayıldım cidden hastane bakım odama gelen ikramlar anlatamam
Seferyehatun Tuğba ipek kutlaya gidiyorum. Ümraniye santralde, 200 lira muayenesi var, telefonunu veriyor, anlaşmalı hastanede doğum yaptriyor
Senayyalcin Birsen2906 Ben aşırı seviyorum kendisini enerjimiz tuttu sanırım çok konuşuyordu anlatıyordu o kadar güveniyordum ki ondan başkasına çatı muayenesi yaptırmadım rahattım çünkü yanında demek ki insandan insana fark ediyor 😊
Birsen2906 Senayyalcin yanii kaç kez aldıysam hepsinde vardı ama yok gibiydi sadece öle yüzüme bakiyo soru bile sormuyor benim enerji tutmadı ama ikili testte murat muhcu var gebe bölümde olsa hep ona alirdim
EsmamM18 Yaseminnna sultanbeyli ersoy hastanesinde yaptım doğumumu muhteşemdi a dan z ye. Devlet öneremicem ilgilenmiyorlar doğuma bile asistan giriyor.
Yaseminnna Ya ilk doğumum aşırı korkuyorum devlet hastaneleri böyle ilgisiz memnuniyetsizse hanımlar artık para bi şekilde ayarlayıp özele gidiyim doğuma böyle daha cok korkuyorum