Szsz Anneler 33+2 gebeyim birden bire ihsal oldum benim gibi olan varmı doktor gitcem daha 7 Haziran da gitcem eşim ozman maş alıyor korkuyorum kahve limonu annem verdi yedim inşallah iyidir bebeğim Kimis kabız oluyor bende böyle oldum
Dudu21 Szsz canım bende de demir ilacı önce kabız yaptı sonrasında ishal yaptı. Kullandığın ilaçlardan olabilir. Yediklerindense zaten haşlanmıs patates muz vs yediğinde geçicektir.
birkedilianne Szsz Öncelikle geçmiş olsun🙏 “ihsal” değil “ishal” yalnız. 🤗 Haşlanmış patates yiyebilirsiniz, iyi gelir. Ben 22 haftalığım. Hamileliğimin başından beri ishalim. Benim kronik bir durum. Şiddetli olduğunda haşlanmış patatesle düzeltiyorum artık.
Szsz birkedilianne ay cnm agirim çok var inan yazarken dikkat etmedim bir de ben konuşuyorum kılavyem kendi yaziyor
Gamzey Szsz 37 haftalık olucam bende canım geçen günlerde 4 gün bende de ishal oldu normalde çok fazla çıkmam tuvalete ama geçti kendiliğinden
Szsz Sinem_58 sorcam cnm 7 Haziran iple çekiyorum eşimin maş ozman yatıyor bekliyorum büyük bir heycanla yavrum gorcem Gine resmin veriyor detaylı devlet masaya yat diyor bakıyor hiç birşey vermiyor özel gibisi yok paran olursa tabi olmazsa mecbursun bazen iyi oldugun bilmek bile yetiyor