Gulmom Kızlar dogumdan 20 gün sonraa eşimde olmadan bakabilir miyim ve evde tek kalabilir miyim tecrübeli annelerden fikir alsam ?? İlk bebeğimiz. Tek kalma derken nöbeti oluyor 1 gün boyunca gecede dahil evde olmuyor hafta da 1 ya da 2.
[silindi] Gulmom 3 gün sonra tek kaldım hiç bişey olmaz canım korkma ışıkların açık yat tv açabilirsin gece uykun biraz zor olur bebeğe bağlı oda esin evde kaldığı zamanlar uyutur dinlenirken korkma Rabbim tek olanların annelerin yanındadir hep iyi düşün iyi olur herşey
Dyg61 Gulmom 20 güne kendinizi çoktan toparlamış olursunuz merak etmeyin üstesinden gelebilirsiniz hem o zamana kadar alışmış da olursunuz belki uykusuzluğunuz olabilir biraz o zaman eşiniz geldiğinde o bebekle ilgilenir sizde dinlenirsiniz
[silindi] Gulmom kalınır niye kalinmasin bende hep tek kalacağım sorun olmaz Allah’ın izniyle merak etme ❤️❤️
ebrarecem 40lı şeyler hep hurafe. Dışarı çıkılmaz tek kalınmaz diye birşey yok. Kendin iyi durumdaysan bebeğime tek bakabilirim diyorsan kalırsın.
Gulmom ebrarecem biraz korku durumu var bende normalde de esim yokken uyuyamam lohusalık etkisiyle kotu bise olur mu diye korkum 🤔
Eylulunannesi-2 Gulmom valla cnm eşin yanında olsada gene agır yük sendr sen emzirip sen bakacaksn. Bebegn hasta falan olmassa hiç bsry olmaz insallah
Gulmom Eylulunannesi-2 insallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻 orası öyle tabi de biri olsa destek olurdu🤔 insallah hallederim
Dilara8228 Gulmom İlk bebeğiniz bilemem ama bakabilirsiniz diye düşünüyorum ben doğum yapalı 20 gün oldu 6 gündür tekim ve 2 tane daha çocuğum var toplam 3 cocuk ile beraberiz 😂
ebrarecem Gulmom lohusayım korkarım diye düşünme psikolojik olarak baştan korkarsın yoksa. Korkmam de yanına kuran al odanın ışığını aç öyle rahat edemem dersen gece lambası tak. Mecburen tek kalacağından kendini baştan en iyi şekilde motive et.
Gulmom Dilara8228 insallah o zaman guven gelir. Suan zaten 4. Aydayım ama kayınvalidem kalır diye dusunuyodum oda bugun az kalacağını belirtti baska sehir olunca yapacak bise yok 😞 benimde kafama takıldı nasıl olur diye😁
Dilara8228 Gulmom Kiz daha var Allah büyüktür o zamana kadar ☺ Yapamam Yapamam deme kendine gaz ver yapabilirim de zaten 20 günde alışırsın ☺
Gulmom Dilara8228 💪💪💪 yaparım yaparım zaten benim dusundugum bakmak değil bakarım ondan korkmuyorum maksat yanımda bir nefes olsunnn du 🤔 artık dağları delecez tek başımıza her zamanki gibi 😁😁😁
Nohut Gulmom 55 günlük bebeğim var. İlk bebegimiz. 17. Gün evde tek Kaldım eşimde haftada gece de dahil iki üç gün nöbet tutuyor.