Zahideli Ben Meram tıp özelden Fatma kılıça gittim memnun kaldım ilk ama doğumu nasıl olur bilmiyorum 🤷🏻♀️
Suhedaaaa1234 Ahmet başaran da yaptım 3 sene önce o zaman başkent ile anlaşmalıydı dr um başkentte yaptım şimdi tekrar Ahmet hocama gidiyorum Kızılay hastanesinde olacak nasipse doğum inş çok memnunum doktorumdan ve doğumundan :)
Aysecelik17 Ezgice0 merhabalar benim doktorumda nil okur ☺️ İkinci doğumum olucak ilk doğumumda çok memnundum ikincide tercihim yine aynı doktor oldu ☺️ 39 haftalık hamileyim bekliyorumm 🥰
_Elifffffff_ Aysecelik17 aslinda ilk doğumumu da o yaptırdı ama şimdi medicananin doğum ücreti çok geldi bize farabidede bize yardımcı olacak bir akrabamız var ücret konusunda indirim yaptirick o yüzden orasını doğumda tercih ettim
Aysecelik17 _Elifffffff_ anladımm , bende nil hanımın doğumunda bi sıkıntı mı yaşadınız diye merak ettim o yüzden sordum ☺️
Ezgice0 Lavi85 Merhaba Evet sibel hanıma 2 hafta sonra detaylı ultrason için gidicem henüz bilmiyorum gittikten sonra öğrenicem ☺️💕 ama baya seveni var şehir dışından gelenler var başarılı iyi bir doktor olduğu belli ☺️
Ezgice0 Lavi85 Doğum ücreti normal ile sezeryan aynı 4.200 tl. Eğer indirim fırsatınız varsa 3.400 oluyor.