kirazkizimbenim Ağda için 50 istedi kuaför bikiniye. Saç maşası için de 40 istedi sizce bu fiyatlar uygun mu?
Purpura26 kirazkizimbenim Komple ağdaya 55 tlye gidiyorum ben 30 bikini 15 bacak 10 koltuk altı. Ama normal mahalle içinde bir kuaför. Güzellik merkezinde 50 tl vermiştim sadece bikini bölgesi için
Medilifegun kirazkizimbenim bacak bikini ve koltuk altı ağdaya gecen yıl 125 tlye gitmiştim şimdi ne kadardır bilmiyorum bence gayet uygun fiyatı
Kaderglll Purpura26 çok normal bence ki özel bölgeden bahsediyoruz küçümsememek gerekiyor mahalle aralarını bilemiyorum fiyatlarını ama bilindik yerlerde fiyatlar en asağı bu şekilde devam ediyor
Annecik_ kirazkizimbenim ikisi de normal hatta maşa ucuz ama yaşadığınız yere göre de fiyatlar değişir ben izmirdeyim burada da bu fiyatlar var sadece genital için 40 ödüyordum ona da ne zamandır gitmedim zam gelmiş olabilir
depsizoo kirazkizimbenim kuaförde o kadar yüksek olma imkanı yokki ama semtede bağlı fiyatlar mesela teyzemlerin oturduğu yerde saç kesimi sadece 100 liraydı 5 sene önce şimdi ne kadardır bilmiyorum
Kaderglll Birde kızlar her dönem fiyatlar değişiyo ben geçen sene su kadar yaptırdım 3 5 sene önce fiyat buydu ile olmuyo dün ile bugün bir olmuyo heleki seneden bahsediyoruz