Sed22-09 rumeysacebar ben 34. Haftada doktora gittim bebek kanala girmiş heran gelebilir ertelemeye tabiki çalışıcaz ama gelirse de sıkıntı yok kilosu ideal sıkıntı olmaz demişti, tamamen bebeğe bağlı kilosu vs herşey sağlıklı ise Küveze girmez canım
Mom5444 rumeysacebar burada okuduklarıma göre haftasına yada kilosuna göre küvete girmiyor bebekler solunum durumuna göre giriyor diye okumuştum ☺️ İçinizi ferah tutun inşallah öyle bişeyle karşılaşmazsınız 🌸
htctpc rumeysacebar ben 36+3 te sezaryen ile yaptım.hiç kalmadı kuvözde ama benim bebeğim 2 hafta önden gidiyordu belki o yüzdendir.
momsboys rumeysacebar her kiloda her haftada dogan bebeğin küvöze girme ihtimali vardır ama doktorlar genelde 2500 kilo üzeri girmez diyorlar diğer hersey yolundaysa
Sed22-09 rumeysacebar 2-2,5 kiloyu geçince sıkıntı olmuyor dedi, çiğerleri zaten 34den sonra gelişimi tamamladığı için de sıkıntı olmuyor canm
Sed22-09 Uerdem hayır canım henüz öyle bişey olmadı eğer olursa ertelemeye çalışıcaz dediler ki bi ara kanamam olmuştu o zamanda erken doğumu engellemek için pruloton iğnesi vurmuşlardı eğer öyle bişey olursa büyük ihtimalle o iğnelere başlıcak