mucizemsin-21 Kızlar 28+5 haftalığız çok şükür kaçıncı haftada yıkayıp hazırladınız çantanızı bide sezeryan olcam kaç tane yenidoğan takım kaç tane bez battaniye ve zıbın koymalıyım sizce şimdiden teşekkürler🥰
Gamzeee89 mucizemsin-21 32 haftamda hazırladım ilk gebeliğim erken doğum oldu çünki ne olur ne olmaz diye bunda erken davrandım biraz ben 3 adet alt üst takım 5 iç zıbın 3 çıtçıtlı badi 3 şapka 3 eldiven 5 ağız mendili 15 tane bebek bezi koydum 1 tanede hastane çıkışı
Sbhtzmn mucizemsin-21 34+3 bu hafta hazırlıcam ilk dogumum dogum şekli nasıl olur nasip. Bizim hastanede 24 saat kalınıyo dogumdan sonra 10 bez 1 paket ıslak mendil 10lu hastane cıkısı 1 adet 5li hastane cıkısı 3 adet İsimli çekim için 5li hastane çıkışı 1 adet yedek eldiven corap 3 er 1 müslin 1 pamuk battaniye emzik biberon mama
Ylmzhvv mucizemsin-21 bebeğe 😌 2 hastane cikişi 10lu tam set 1 adet kalın battaniye Agız mendili bebek bezi alt temizleme pamuğu veya ıslak mendil biberon emzik Anneyede ❤️ 2 adet pijama takım kilot Emzirme sütyen veya atleti lohusa pedi depend terlik çorap diş fırçası ve macunu kagıt havlu veya normal havlu bu kadar yanlış hatırlamıyorsam 🙈🥰🥰
mucizemsin-21 Gamzeee89 benimde plasenta aşağıdaymış ne olur ne olmaz erken doğum riskimde var ALLAH korusun kanamam olursa hazırlasam erken mi acaba
Gamzeee89 mucizemsin-21 canım yıka güzelce ütüle Bi yere koy koyacaklarını acil bişey olursa ordan hemen aktarırsın çantana
Mom789 Ben 33te hazırladım aslında erken hazırlamıştım 37ye gircez simdide hazirlayabilirmisim agirlasmadim. 3 hastane çıkışı takimi ,3zibin ,2 muslin ortu,1 battaniye koydum 😊
mucizemsin-21 Mom789 ya canım ağustos 11 de doğumum inşALLAH planlı sezeryan olcakta o hastane çıkışları kalın gelirmi ki kısa kollu bişeyler almadım hiç Mersin’in sıcağı olcak bu arada
mucizemsin-21 Sbhtzmn 10 lu hastane çıkışı almadım ama 2 5 li takım 2 de normal takım aldım etrafımdakiler başka alma yaz günü zıbınla alt giyer genelde dediler diye almadım hiç yeterli mi sizce zıbınla alt olarak bolca aldım ama takım az aldım 😏
Mom789 mucizemsin-21 bende sordum doktora hava sıcakta olsa hastanede ince uzun kollu giydirmek uygun dedi hastaneye uzun kollu da koy ama kalın olanlardan değil ince penye alt ustler var onlardan alabilirsin canim ben onlardan koydum mersini tahmin edebiliyorum haziranı bile facia 🙊😂 ama sen ince uzun kollulardan al bence kısadanda koy evde kisa kullanırsın bence ayy pişik olur simdi onun kollari bacaaklari oranin sıcağında ayy yerim ya ben yine bebek aserrdim 😂
Elif2929 mucizemsin-21 canım ben temmuzun sonunda doğum yapmıştım kızıma sıcak diee.kalin battaniye bile almamıştım ama hastanedeyken eşim gidip aldı cnku bebek hava ne kadar sıcak olursa olsun usuyormus mevsime aldanmayın
mucizemsin-21 Gamzeee89 öyle düşündüm bende canım yıkayıp hurça koysam tozlanmaz hem 32 leri görürsme ALLAHIN izniyle çantamı öyle hazırlayım diyorum 😇
Deleted5544 haftada hazırlamıştım kendime 3 takım koydum, sezeryandan cıkınca alttan kontrol sonda falan oldu gecelikle rahat ettim, sonra pijamaya geçtim. takımlarım yetti 1 gece kaldım 10lu hastane cıkısı koymustum aldığıma pişmanım çok gereksiz. 3lü veya 5liler gayet yetiyor ağız mendili çok işime yaradı süt sağma makinasını boşuna götürdüm zaten azıcık emselee yetiyor biberonu evdeyken kullandım ama hastanede kullanmadım kilolu olduğum için depend bedeni olmuyodu sleepy hasta bezi almıstım cok rahat ettim bence dependi giymek zor olur eğilmek gerekiyo çünkü 3 takım bebeğe gayet yeterli olur 20 tane bez mutlaka alın çok sık kaka yapıyolar karışık yazdım biraz ama anlamışsınızdır 😂
mucizemsin-21 Deleted5544 anladım tabiki canım bende 10 lu almadım mersindeyiz ve çok sıcak oluyor burası ağustos 11 doğum inşALLAH etrafımdakiler genelde uzun kollu zıbın tek altla yeter dediler bende ona istinaden 2 5 li takım 2 de 3 lü takım aldım sadece ama zıbınla alt fazlaca aldım depend bende almamayı düşünüyorum bu arada uzun olduda elbise tarzı daha mı rahat oldu acaba hastanede pijama olarak
Morvy Deleted5544 bende gecelik almayı düşünüyorum olurda sezaryen olursam diye uygun fiyatlı olanlardan ama kafamı karıştıran bişey var illa hamile geceliği olmasımı gerekiyor yani o geceliği en fazla kaç saat giyeriz düğmesi olmalımı sizce emzirmek için?
mucizemsin-21 Ylmzhvv ağustosda ve mersin sıcağında olcak canım ben kalın koymam diye düşünmüştüm sence koymalımıyım ince battaniye bide müslin koyarım diye düşünmüştüm
Sbhtzmn mucizemsin-21 10 lu şart degil bence olmasada olur canım 1-2 ay takım 3 adet 2-4 ay 5 6 adet aldım birde hastane cıkıslarım var işte. Ne zaman doggmun nasipse? 1 ayım var beklrrse benim ben genelde alt üst takım yaptım aldıklarımı uzun kollu cok sıcak olursa iç zıbınla durur dedim 2 tane yazlık kıyafeti var simdilik zamanla alırım
Merinosunannesii mucizemsin-21 yıkayıp ütüleme yerleştirme 31 gibi bitmişti çantayı da 36 da hazırlamıştım 1 tane 10lu takım hemşireye vermek için 2 tane de yedek takım al yeter battaniye de 10lu takımda var ayrı olarak 2 tane daha al birini kundak yaparsın yada sararsın neyse işte diğerini de altına yayarsın pusetin 10lu takımda yine zıbın var 2 tane de iç zıbın al belki kakası fikan çıkar ben 10lu takım harici 1 takım kullandım doğdugu günün gecesi kızım kıyafetine kusmuştu iç zıbın gelmemişti zıbın başka kullanmadım 1 tane 5 li takımdan kullandım işte
Elfsndkl Ben 31 haftalıkken hazırladım canım. 1 tane hastane çıkışı 2 tane takım, 3 adet ağız mendili 2 adet sırt havlusu, 2 tane kollu zıbın 2 tane kolsuz zıbın , 3 tane normal pijama , müslim bezi, 13 tane bez, ıslak mendil, pişik kremi, 4 tane çorap ,
mucizemsin-21 Elfsndkl ya bende 30 lu haftalardan sonra hazırlasam diye düşündüm ama plasenta aşağıda ve doktorum kanaman olabilir erken doğum riskin var deyince hazır etsemmi diye arada kaldım
dlnyny Elfsndkl doğumum temmuz’da bir kaç hafta içinde bende çantamı hazırlayacağım. Sıcak ay da çorap gerekli midir sizce?
Deleted5544 mucizemsin-21 dediğim gibi ameliyattan sonraki 5-6 saat yani yürüyene kadar sonda kalıyor ve alttan muayeneye geliyolar o zamana kadar elbise çok ideal ama sonrasında pijamayla rahat ettim. koridorda yürümeye çıkarkende sabahlık aldım üstüme (tesettürlüyüm) bencede takım hiç alma, kızım haziranda doğdu istanbulda olmamıza rağmen 10 günlükten sonra sadece çıtçıtlı zıbın ve çorapla durdu ağustosun sonuna kadar
Ylmzhvv mucizemsin-21 yanı yaşadığınız şehir için birşey diyemeyeceğim biri penye battaniye biri de welsoft battaniye olsa yeterli bence gerekirse örtersin gerekmezse örtmezsin
mucizemsin-21 Deleted5544 bende ozaman ilk elbise tarzı giyinim sonra pijamaya geçerim bu arada banada yeterli geldi takım şimdiden burası çok sıcak giyemezse huzuli almiyim takım dedim
Elfsndkl mucizemsin-21 hazırla o zaman canım sen şimdiden , ben bilerek hazırladım erkenden son haftalar daha çok ağirlasiyorum hazırlamak zor diye erkenden hazırladım.