ElifNbglsahin Bende 11-5 haftalığım Çarşamba günü 12+0 oluyoruz 2li tarama ve rutin kontrol için gideceğim :)
Dae Bizde 12 haftalik olduk bugün benim kasık bel ve vajina ağrım var kahve lekelerim var🥴 cuma günü 2 li teste gidecegim ama her doktora gittigimde korkarak gidiyorum olumsuz birsey duyacağım diye.allah kucağımiza almayı nasip etsin
Dae Derinim2203 çevremde hamilelik geçirmiş kişilere sorunca normal diyorlar:) daha doktora sormadim .analık zor iş miş 😄
Umudayolculuk36 Kubra411 ben 10.haftam 3hafta sonra ikili test ve zeka testi olacak 🥰 benim ağzımda kötü tat tansiyon düşüklüğüm aşermem ve tiksinmem var sadece arada rahmimde kramp oluyor oda susuzlukfan olabilir dedi doktor bol su içiyorum 🥰🥰 kızlar bu hafta doktorum 20ye yakın test yaptı 10gün sonra çıkacal dedi o nedir bileniniz var mı
Umudayolculuk36 Hatice_mete01 benim doktorum şuan genetik olarak cinsiyet değişir demişti 4aydan sonra dedi
Derinim2203 Dae evet canım kesinlikle kızımda böyle bişey yaşamadım o yüzden ister istemez kokuyor insan 😁
merveosman2627 Derinim2203 yapıcam canım ama diğer üçlü testi falan yapmayacam sadece ikili test yapıcam
KdryFth Minikpandaa. Yo hayır sonuç benim için değişmeyecek.Doğruluk payı net olmayan bi test sonuçta☺
balmelek balmelek Nurayse93 kasık agriisi ilk gebelikte daha çok oluyor ondan sordum. Benim ikinci gebeliğim kasıklarım ağrımadi pek. Ama ilkinde çok agriridi