Duygushn1 Hanımlar 14 haftalık oldum ama mide bulantım ve afedersiniz kusmalarım geçmiyor hala. Benim gibi olan var mı? Neler yapıyorsunuz prilam da kullanıyorum ama yok geçmiyor tamamen
[silindi] Duygushn1 benim 16.haftadan sonra azaldı valla şuan 23.haftadayım hala 2 günde 1 tane prilam içiyorum yapılacak pek bir şey yok gibi😟
Songul56 Duygushn1 19. Haftadayim hala bulanio gece yatmadan iki tablet alioyirum bide sabah ac karnina iki tablet aliyorum doktorumun tavsiyesi ile. Bu beni baya rahatlatti sizde deneyebilirsiniz cnku benim doktorum bebege herhangi bi zarari olmaz 4 taneye kadar atabilirsin dedi
Tugcee0603 Duygushn1 18. Haftamdayim simdiye kadar toplasanız 5-6 kere istifra etmişimdir mide bulantısı neredeyse hiç yoktu dunden beri ölüyorum mide bulantısından gece 3 te deli gibi istifra ettim şimdi ne yapsam hala geçmiyor
Maviss__ Duygushn1 oğlumda kullandım ilaç ama geçmedi doğum yapana kadar suan kızımda ilk 6hafta oldu şimdi 15.haftalık azar azar var tuzlu seyler ağırlıklı yiyorum ve fark ettim ki aç kalınca bulantım daha çok oluyor
mujdezengin Haftadayım hala devam prilam olmasa asla beslenemem iyi ki o ilac var gece alıyorum 1 tane rahatlatıyor
esdemom Duygushn1 bende 23. Haftada hala bulantı kusma sorunu yaşıyorum prilamı 2 gün bırakayım dedim ölüyordum doğuma kadar içecem sanırım