Ceylanergen 30+1 haftalık gebeyim az önce doktorumdan çıktım bebek bir hafta geri dedi ilk gebeliğim üzülüyorum erken doğum vs. Olur mı yaşayan var mı böyle durum ? Kilosu da 1400 olmuş normal midir ?
kozerr Ceylanergen canım ben 32 haftadayım hep bi hafta geriden geliyor 1700 gram ama saglıklı olması önemli dedi takma bence
Alii Ceylanergen Yok cnm korkma kalbini ferah tut daha 2 ayın var 2 ayda bebek daha çok gelişir eğer bir sağlık sorunun yoksa neden olsun ki erken doğum
Alii Ceylanergen Cnm sağlıklı beslen muz ceviz pekmez bal tahin kuruyemiş meyve ye cnm süt yoğurt tuket cnm baksen o zaman nsl kılo alır
Aysn6767 Ceylanergen benim kızım son haftalarına kadar hep 1 hafta geriden geldi son haftalarda haftasını yakaladı merak etme, hem bana doktorım hep 1 hafta ileri, geri bizim icin bir şey ifade etmez derdi
Krky38 Ceylanergen bende gittimde 5 gün gerileme olmuş dedi en başından beri hep bir hafta önden giden bebeğim böyle olunca sasrmştm ama doktrum sknti yok dedi sadece kilosunu etkiler zamanında doğar dedi 34 +5haftalık olduk biz bugün kilomuzdq 2395 gram olmuş iki hafta önce gtmstm ve 450 gram almış yani anne den çok kaynaklı sitres üzüntü yapma çok şükür saglikliysa bence sknti dgldr
eko1618 Ceylanergen benimde hep bir hafta gerideydi öyle doğum yaptım sağlıkla geldi kızım bir sıkıntı olmadı iki haftaya kadar normal gerilik 🌸
Ayse58Nur Benimde bebegim adet tarihime gore 5 gun geride 7+5 idi kalp atisini duydugumda ama o zaman adet tarhime gore 8+3idi doktor bisey olmaz dedi ama ben ikili teste gidecem hangi tarihe gore gidecegm bilmiyorum 20 mart son adet tarihim
Nurssss Ceylanergen doktorum hiç önemli değil dedi sen minyonsun oda minyon olur dedi her bebek aynı kiloda doğmak zorunda değil dedi 2500 da olabilir doğum 3500 da ikiside sağlıklı dedi sakın takılma
HavvaMerve Ceylanergen Kafana takma cnm bir haftayı normal karşılıyor doktorlar bol protein ağırlıklı beslen o hemen toparlar annesi merak etme sen ☺️
MDT Ceylanergen benim de 32 haftalık 1600 gram 1 hafta geri dedi. Beslenmene dikkat et daha fazla gerilemezse sorun olmaz dedi
Ayse58Nur gmzns simdi ben burdan takip ediyorum 10+3 olmak cok guzel ama usgye gore ayarladim 9+5 aklim cok karisik