Esmadncc Hersey Hazir mi , dogum korkusu Ne durumda, Hastane cantasi tamamlandi mi , coookk heycanliyimmm kizlaaarr
mucizemmmmmmmm Esmadncc bugün son eksikleri aldm kaldı yıkamak ütülemek ve çanta hazırlamak heyecanı anlatamam zaten inslh sağ salim kucagimiza alırız inslh
BusraUras Esmadncc benim herşey bitti. Bebişimizi bekliyoruz temmuzun 7si görünüyor doğum ama bakalım erken gelirse diye hazır ettim herşeyi.
Betuldoksan Esmadncc herşey hazır ama bu persembe bebek nevresim seti ve pike geliyor onları da aldım.yikadim mi herşey hazır sadece çanta hazırlanacak onuda bu hafta yada onur hafta hazırlarım yavaş yavaş
Eylul_naz09 Herseyımız hazır ıyıkıde once yapmısım erken dogum rıskım var yatıyorum .normalde 9 temmuz ama haftaya muayenemız var dogum ıcın testler yapılcak hazıran sonuna dgru tarıh verır dıye dusunuyorum doktorumuz heyecan tavan 🤭
mucizemmmmmmmm Eylul_naz09 mrb benimde erken doğum riskm var kaç haftalıksiniz acaba bide ciğer gelirstirici iğne vurdumu doktorunuz
Eylul_naz09 mucizemmmmmmmm merhaba 31 haftalıkken erkn dogm rıskı konuldu hastanede 4 gun kaldık serum verıldı ve cıger gelıstırıcı ıgne vuruldu cıktıgım gunden berı de nıdıcard kullanıyorum.bugun tam 34+3 olduk bugun muayene olduk tekrar bı sıkıntı yok ılaclara ve dınlenmeye devam
Nuray11 Esmadncc 35 haftalığım bugün tamamladım çantamı eğer unuttuğum bişey yoksa☺ kıyafetler yıkandı ütülendi yine hazır olmazdı bende bu üşengeçlikle ama sabah nişan gibi bişey geldi o yüzden emin olamadım korktum☺