Merveee6 Kızlar sabah karın ağrısı ile uyandım gaz sancısı gibiydi tuvalete çalınca geçti ama uyuyamadım biraz uyudum uyandım öğlen şimdide midem çok bulanıyor biraz bişey yesem çok kötü oluyorum böyle olan var mı
DiDoCe Merveee6 Son trimesterda bulantı normal ki zaten 33. Haftadayim benimde her sabah midem bulanır alıştım artık 😊
Naz_01 Merveee6 29.haftamda çok bulantım oldu bebek mideye baskı yaptığı için bir hafta sürdü sonra geçti .şuan 31deyim bir kaç gün önce kustum .normalmiş doktorum öyle dedi
Aysekoroglu Merveee6 olabilir havalar bir sıcak bir soğuk ince de giyiyoruz çarpıyo sanırım dikkat et geçmiş olsun
KubilayGizemzkan Merveee6 Yok gitmedim evdeyim pozitif de olsam ilaç yasak zaten evde izole ettim kendimi bide ter attım baya şuan iyiyim mide için reflor şase kullan dedi bana ishale iyi geliyor
Naz_01 Merveee6 geçer inşallah diyeceğim ama çoğu gebeden duyduğum kadarıyla son haftalarda çok mide bulantısı ve ishal oluyormuş .bakalım bizimkiler nasıl geçecek
Merveee6 KubilayGizemzkan benim çok değişik canım ishal oluyor sabah kalkınca sonra değişiyor gün içinde