Seuety fatmArslan06 Sanki hormonlar tavan yapmış senin bebek bakmak ne kadar zoe biliyormusunuz karnınızda durduğu gibi durmuyor kazayla hamile kalmış olabilir bebeğim küçük emiyor diyor bunun için üzülüyor ay keşke hamile kalmasaydim ben istemiyorum demiyor ki
Seuety fatmArslan06 Anne olunca anlarsın o duyguyu güzelim daha bebeğin 4 ayliken 1 aylık hamile olduğunu öğrenince istemiyor değil de daha çok çok erken olduğunu düşünüp üzülebilir bence gayet normal ama yaşayan bilir işte insallah sende sağlıkla kucağına alırsın
fatmArslan06 Seuety âmin canım benim kendini güzel ifade edeymişti keske zorluğu tabiki var olmaz mı insan kafayi yiyecek raddeye gelir ama şükür etmesi lazm
Mrs-Turkk SİZin için birazcık zor olucak Ama Allahın mucizesi hoşgelsin Allah evlatlarınıza ömür sağlık versin☺️
hakanebru_ llFatma kıız bilerek olan bişey değil korunmamıza rağmen oldu Allahın işi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bakalım oğlum çok küçüktü emiyordu küçük oluşunu geçtim emiyor olmasa hiç sıkıntı etmem 😄
llFatma hakanebru_ Allah yardımcın olsun ne diyem. Bir karnındakini bir de yanındakini düşüncen. Zor bir süreç. Hayırlısı olsun.