Ela20 hakanebru_ rabbim mutluluğunuzu daim etsin gülen yüzünüzü soldurmasın evlatlarına sağlıklı uzun ömürler versin😊
idiloska Hayırlı olsun, maşallah, vardır Allah’ın bildiği, hoşgelsin inşallah, ne güzel az yaş farkı. Benim de öyle olabilir eşim istiyor 😂
hakanebru_ idiloska benimkide çok istiyordu ben oğlum için bu kadar erken istemiyordum emsin büyüsün diye ama oldu bakalım hayırlısı 😊
ozlemcimen Benim de 11 aylık kızım var 7 haftalık hamileyim daha çok erken bazen ağlayasım geliyor kızımla daha zor oluyor emzirmek peşinde koşmak. Uzanmak uyumak istiyorum. İsyan edesim geliyor. Sonra diyorum vardır Allah ın bir bildiği
hakanebru_ ozlemcimen ben isyan etmiyorum da çok düşünüyorum daha oğlumda çektiğim şeyi unutmadım tekrar aynılarını yaşayacağım oğlumu nereye kadar emzirebilicem hepsi soru işareti kafamda
elifpusat hakanebru_ bende oğluma hamile kaldığında kızım 7 aylıktı aynı sizin gibi olmuştum şaşırdım üzüldüm korktum derken bugün kiz6 yaşında oğlum 5 21 haftalık da gebeyim beraber büyüdüler beraber yürüdüler beraber arkadaşlar herseyleri beraber biri yemek yesin digeride yiyo yarışıyorlar onlar oyun sanarken ben yiyolar diye mutlu oluyorum zaman deli gibi akiyo ne ara baktım büyüttüm onu bile unuttum düşünün korkmayın asıl sevinin ilk zamanlarında zor gibi geliyo ama doğacak çocuğun uyku düzeni oturdumu çok zevk bile aliyosunuz kucaginizdaki çocuğunuz karninizdaki çocuğunuz unutmayın asla üzülme iyiki olmuş de ilerde anlicaksiniz ne demek oldugunu
hakanebru_ elifpusat inşallah zor süreci çabucak atlatıp rahatlıkla büyümelerini seyrederim bende 😊 sizinde hayırlı olsun evladınız 🤲🏻
hakanebru_ Masal53 abur cubur almış çeşit çeşit gitmiş çikolata almış yazılı kalbimin tek sahibi diye oğluşuma araba almış daha 4 aylık sadece rengi dikkatini çekti henüz binemiyor maalesef 🤣 birde çerçeve almış 4 fotoğraflı 3 küçük 1 büyük küçüklere çocukları sıralarız büyüğüne ailecek koyarız diyor ikinci daha 6 haftalık bizimki üçüncüyü de düşündü 🤣
Buseninannesi_21 hakanebru_ Bende bundan korkuyorum işte korunduğun halde hamile kalabiliyorsun ister istemez Allah yardimciniz olsun ama buda nasipmiş canim olacağı varmis bence hayirli olsun 🤗
elifpusat Sudemurat ben hem emziriyodum hem spiral vardı kız 7 aylıktı üstelik hamile kaldım süte güvenmeyin bence pek 😅😅
civciv1520 Benimde eşim koruncak doğumdan sonra nasipse ama bu konuda ona hiç güvenmiyorum acaba kendim mi korunsam diye düşünüyorum.
Mom54544 hakanebru_ yaaa çok güzel ikiz gibi buyuycekler tamam biraz sıkıntı yaşayacaksın ama en başında yaşayıp atlatacaksin canım tamda benim istediğim inşallah doğum dan sonra benimde böyle olur yaaa 🤩🤩