Masal53 hakanebru_ rabbim aratmadan nasip etmiş işte kurban olduğum ALLAH gücünüde verir merak etme ❤️❤️ benim tek merak ettiğim lohusalıktan sonra hasta mı oldun 6 hafta diyosun ya ondan soruyorum 🙈
hakanebru_ Masal53 bebeğimin kırkının dolduğu günün gecesi ilk hastalığı mı oldum ben 6 Mart‘ta, oğlum 25 Ocak‘ta doğmuştu 6 Mart‘ta ilk oldum ondan sonra 40 gün üstüne 16 Nisan’da oldum bugün de 46 gün geçti hala olmamıştım test yaptım pozitif çıktı
Asil_Egem hakanebru_ 😂😂😂ya birşey sorabilir miyim özel olacak ama korunmadınız mı yani ben şimdiden bunu düşünüyorum da nasıl bir korunma yöntemi seçecem karar veremedim korkuyorum 🥰🦋
Bir_Prenses_Annesi Sudemurat Bende öyle diye biliyordum birde tedaviyle olunca korunmak istemedim süt korur dedim ama doktor hamile olma ihtimalin olabilir 3 Ay süt korur ama 3 aydan sonra olmazsa ihtimal vardır dedi ben hep ikiz istiyordum simdi de hamile olursam kızımı ihmal edersem diye korkuyorum yoksa hamile olmaktan korkmuyorum 🤭
Shnern hakanebru_ enn iyisi aslında ikiz gibi düşünün ha bide şöyle ilerdide oğlunuz buyuyunce 1 yaş sonrası hep bir oyun falan bir şey isteyecek en azından kardeşi ile eve bir ses gelir ve oda biraz büyüyünce beraber oynarlar benimkisi şimdi 3 buçuk yaşında yeni hamileyim ve sürekli anne skildim anne dışarıya çıkar anne arkadaş çağır tarzında sürekli evde skiliyor
Nur-98 hakanebru_ benimde ikizlerim olucak Allah nasip ederse 7 haftalığız daha ilk hamileliğim bende biraz korkuyorum ama sizinde aynı bizim hesaba denk gelmiş ikisini birden büyütürsünüz işte Allah kolaylığını verir inşallah bi şekilde 😊
Baybymucize hakanebru_ gebeliğiniz zor geçmesidyse üzülmeyin ben 33haftada doğurdum hep yattım serklaj falan evladım zor oldu şakın üzülmeyin allah o gücü verir
Deletedmom15262 Meriiih bu arada istenmeyen gebeliklerde gebelik düşünülmeyen durumlarda tek tarafın korunması yeterli değildir iki taraf tam korunmalı🙃 🤷♀️
Deletedmom15262 hakanebru_ farz edin ikiz annesi siniz ikisi bir büyür Allah yar ve yardımcınız olsun sağılıkla doğsun yavrunuz 🧿💓
Leylaalin hakanebru_ yaaa 🌸🌸🌸 yiyecek ekmeği varmış miniğin acele davranmış beraber büyüyecekler zor olsa bile hemen geçecek zaman çok çabuk geçmiyor mu zaten siz bile ne ara büyüdüler diye ilk bebisiniz 1 yaşında olmuş olacak o kadar zorlanmayacaksınız 6 ay sonra beraber yemek yiyecekler bende araların da 1 1.5 yaş düşünüyorum 😂😂 macera mi arıyorum bilmiyorum ama öyle istiyorum