sehri_hzr Kızlar e bebekteyim siz neler aldınız bebeğinize memnun kaldığınız deterjan yumuşatıcı ve şampuan olarak ve kesin al dediğiniz varsa beklerim ☺️
Dilekcnkn sehri_hzr Dalin aldım sabun etkili ama hiç kokusu yok aslında kokusu olmaması iyi birşey yumuşatıcı olarak da dalin alacağım
Merinosunannesii sehri_hzr uni baby ve duru granül aldım ikiside kaka lekelerini çıkarmıyor bastan söyleyeyim 😂leke çıkarıcı filan alma kaka lekelerini beyaz kalıp sabun var ya onlarla çıkar soguk su da çitile öyle at makinaya yani hangi deterjanı istiyorsan onu al yumuşatıcıya gerek yok şampuan durumun varsa mustela al o kadar para veremem dersen baby me veya hipp al hepsi temiz içerik açıkçası ben mustela bitince baby me ye geçmeyi düşünüyırum biri 100 lira diğeri 15 20 lira 🤦♀️ Islak mendil de sleepy aldım sirkeli birde uni baby aldım dönüşümlü olarak kullanıyorum ikisini de
Yenianneadayi2208 sehri_hzr yumuşatıcı pek önerilmiyordu uzmanlar tarafından sanırım. Aklımda öyle kalmış. Ben hatta ilk bebeğime kokusuz deterjan almıştım 🙂
Mom047 sehri_hzr sleppy natural aldım.Granül aldım e bebeğin markası(sor gösterirler) Yumuşatıcı olarak unı baby nın pembe olanını aldım.Bugün yıkadım çamaşırları.Bebek gibi kokuyor.Önerrim alabilirsiniz😍
Sedakbyk sehri_hzr baby me deterjan yumusatici ve losyon aldim,bebek bezi de babyme ve islak mendilini aldim
Nimet_Gamze34 Dalin sıvı deterjanla, toz granül sabun aldım. Yumuşatıcı da Dalin. Islak mendil Unibaby. Bez Prima Care. Şampuan, pişik kremi, loayon, yağ Mustela.