Aybarsss 6+5 um 3.haftadan beri midem bulanıyor yemek yedikten sonra özellikle.. haftası büyüdükçe de artıyor.. göğüs hassasiyeti var sag gogsum çok büyüdü…arada bel ağrısı var garib bi sekilde ellerim kuruyor surekli üşüyorum… 5 haftalik kese gözüktü çarşamba gidicem insallah kalp atışını duyarım…
Ebruyulalii27 Sevdaelmc benimde göğüs hassasiyeti ve uyku var belirtilerde betam 1360 cıkar en son carsamba keseyi görücem inşallah kasıklarımda ağrı oluyor arada nedense çok heyecanlıyım bulantılar için 😂😍😍😍
Sevdaelmc Ebruyulalii27 valla bende çok heyecanlıyım ilk gebeliğim aşırı tedirgin oluyorum böyle bacağım ağrıyor bugün acaba bişey mi oldu birşey mi var 😂 inşallah bir keseyi görseydik 😍
Nazmel Bende 4 haftalığıö bende yoğun akıntı var (yanma yapıyor ) doktor fitil yazdı altan muaneyle bakıp. Ama kullanmıyacağım bir çok doktor erken haftalarda fitili önermiyor.
Emineyildirim06- birsaglikci bizim ayni sanırım Çarşamba günü ultrasona gidicem ben 7. Haftaya kadar sabırsızlıktqn duramam 😅
Beste0636 Benimde bugun 6+0 oldu 4+6 iken minicik kese görünmüştü göğüs hassasiyeti dışında hiçbir belirtim yok düsük tehlikem var progestan kullanıyorum cuma günü kontrole gideceğim insallah kalp atışını doktor duyar
Serraa123 Narina123 Sizinle aynıyız:) Cuma günü 6+4 te kalp atışı için gideceğim 4+4 te keseyi gördük vajinal ultrasonla😊Belirtileriniz var mı?
Narina123 Serraa123 maşAllah ilk zamanlarda kasık bölgemde ve belimde ağrı ve kabızlık vardı. Şuan ara sıra bel ağrım oluyor ama mide yanmam çok fazla oluyor .Sizde belirtiler var mı ?
[silindi] Bende bugün 5 +1 oldum baş dönmesi dışında gayet normal gidiyorum, dün kan verdim Beta hcg 1300 çıktı, bide demir eksikliği var ondan dolayı başım dönüyormuş
Serraa123 Narina123 Benim çok uyku hali yorgunluk vede göğüslerim çok agrıyordu bugun biraz daha az ağrıyor göğüslerim ama bıraksalar 24 saat uyuycam 😊Bulantım hiç yok
Sakinem212 Sevdaelmc gözün aydın benim o zamana kadar 6+5 oluyor kalp atışı duyulur mu sence bualntı kabus gibi anam 😒ölüyorum sanki bu gün
Sevdaelmc Sakinem212 bence görülür canım cunku benim adete göre 5+3 ama usg göre 4 haftalık haftaya kalp atışı İçin çağırdı senin ki görülür o vakte