16.haftadayım, bugüne kadar okuduğum, duyduğum birçok hurafe bende tuttu😂 Öncelikle anneler hisseder derler ya ilk hamile olduğumu öğrendiğim andan içime kız çocuğu olacağı doğuyordu 😊 Sonrasında Çin takvimi ve yüzük testi yaptık kız diyordu tuttu☺️ Sol kasık ağrısı olursa kız olur derlerdi hep solda hissediyordum. Rüyamda iki-üç kez altın gördüm ya yarım altın yada bilezik oluyordu bununda kız çocuğuna tabir edildiği biliniyor. 2,5 ay boyunca kustum özellikle sabah bulantılarım rekordaydı, sabah bulantısı sık olursa kız derler🙈 İlk aylar duygu durumum çok değişkendi ve çok asabiydim, gereksiz yere parlıyordum, ekşi isterdi canım, ayaklarım soğuk değil sıcaktı hep, hatta benide sıcak basardı darlanırdım, soluma asla yatamazdım (güya sol tarafa yatınca daha rahat hissedersen erkekmiş), karnım sivri değildi gibi gibi belirtiler işte, daha aklıma gelmeyen de muhakkak vardır😀🌸 Doktorum 10.hafta ve 12.haftada kız tahmini yapmıştı, Gülşen hanıma da atmıştım o da kız demişti bugün 16.haftalıkken gittim ve kesinleştirdi, bir kızım olacakmış🥰 sağlıkla gel güzel bebeğim..