Serappp14 Kızlar bugun kontrolum vardı folik asidim bittikten sonra daha kullanma dedı doktorm onun dısında baska vitamın vermedı 5 hafta sonea cagırdı sızınde öyle mi
hellobaby0 Serappp14 folik asitten sonra multi vitamine geçtik biz hamileliğin sonuna kadar içebilirsin dedi
hanzadeee Serappp14 eevt oyle ama benin kanim dusuktu bana kan hapi verdi vitamin vermedi bi de d vitamini kullaniyorum bu kadar.
esrayuns9 Benimde 13 haftam doktor Banada folik asit i bitince devam etme dedi ama onun yerine omega 3 vitamini bide kan hapı verdi kan ilacının içinde de folik asit var sanrım o yzden folik asit e Grek duyulmdi
DiDoCe Serappp14 Demir-kan ilacı veriliyor, kas eklem ağrısı varsa magnezyum veriliyor eğer balık sık tüketmiyorsanız balık yağı omega 3 veriliyor birde doktor gerek görürse vitamin yazıyor ben ilk 3 ünü kullanıyorum 4. Aydan itibaren
DiDoCe ElifAkaln Himm banada onu günde 1 kase yogurt ye süt ve süt ürünleri çok tüket kalsiyuma ihtiyaç yok demişti mesela kişiden kişiye değişiyor işte demekki