zllcnlky Seval1ecrin doktor alsan iyi olur dedi bana da ama ben almadım. Ama sürekli balık ve ceviz tuketiyorum. Balık haftada 2 kere yiyordum. Son 1 aydır yiyemiyorum ama midem kabul etmiyor. Kullanmak daha iyidir tabi yoksa doktor niye tavsiye etsin ama ben kullanmadım hala. 27+5deyim
Feyme Seval1ecrin omega 3 kullaniyorum 2 aydır ben içinde bir kırmızı hap var bide balık yağı düzenli içiyorum sabah akşam tok karnına bir sknti yok çok şükür
Alii Seval1ecrin Bende 24 haftalıkta başladım OMEGA 3 kullanmaya doktorum soylemedi ama ben eczaneden aldım eczacı önerdi ocean OMEGA 3 gayet memnunum iyi oluyor
Aysecelik17 Mommannebrc bende kullanıyorum omega 3 , karnım tokkenn içiyorum , bir hafta geç yumurtlamam oldugu için haftasıyla uyumlu gitmesi için verdi doktorum ve çok işe yaradı 3 aydır kullanıyorumm
Aylinsemih zllcnlky canm ben eczanede çalışıyorum her gün kisi başı 1 kilo balık yemen lazım o hapin değerini alman için her günde 1 kilo yiyemeyecegin için mecbur hapi içmem lazım
Alii Aylinsemih Bana doktor söylemedi OMEGA 3 kullan diye benim 3 cü gebeligim biraz çocuklarımda yaramaz Allah etmesin erken doğum olur çocuk gelişmez diye eczaneden aldım kullanıyorum bir sıkıntı olmaz degilmi bebeğimin kilosuda iyi gidiyor ocean 500 mg tabletini kullanıyorum
Mery123 Aylinsemih ben hap yutamıyorum. Doktorum cocuklar için olan omega 3 içebilirsin dedi. Önerebikceğiniz var mı temiz içerikli ?
ikincim253 Seval1ecrin ben kullanıyorum doktorum verdi içinde günlük alacağımız dozda folikasit ve bir çok vitamin de var yemekten sonra içiyorum tadı olan bir şey şekil zaten kapsül şeklinde
Minikannebsr Seval1ecrin ben kullanıyorum ve bence doktorun önerdiği bütün vitaminler kullanılmalı. Bebeğe fayda sağlayacağı için veriyorlar yani.
Aylinsemih Oykum_pinar38 imom omega alabilirsiniz ben onu kullandım ama 1 hafta kullanmak zorunda kaldım doktorum kesti korona olunca ondan vermiş birde ben sorunlu hamilelik geçiriyorum şimdilik keselim 20 li haftalardan sonra başlarız dedi başlatmadı nedense ama genelde onu satıyoruz tadı da güzel
Alii Aylinsemih Teşekkürler ederim ben eşime neden bunu aldın dedim ama gerçekten faydalı bebeğimi geliştirme yönünden de iyi ayından önde gidiyor 24 haftalıkta başladım