Ogut1996 36+6 olduk sizde nasil gidiyor kizlar kac haftalik bebek kilolari ne alemde 😋🤩❤ Rabbim isteyen herkese tattirsin bu duyguyu inşallah ❤
BengulYldrm Ogut1996 36+2 kasıgımda meydana gelen sızlama dısında bi sıkıntımız yok cok şükür 2 gün önce kontrolüm vardı 3.200 dedi doktor. Sizde ne var ne yok
Deletedmom206 Ogut1996 Şafak 7 39+0 olduk vajinal agrı ve belimin sag tarafında birazcık agrı var onun dişinda iyiyim 37+5 gittiğimde 3.100 grmdi yarın kontrelim var bakalim doktorumuz ne diycek
Ogut1996 BengulYldrm bende özel bölge agrisi genellikte yataktayken donerken falan kasik agrici cok oluyor bebek gun icinde 10 dan fazla kendini kasiyor bir yerde toplanip canimi fena yakiyor cantam hazir bekleyis icindeyiz bebegim 3 kilo :)
BengulYldrm Ogut1996 aynı şekılde çantalar hazır biraz korku biraz heyecan bekliyoruz yatarken sağa sola dönmek hayal oldu Zaten😘
Ogut1996 BengulYldrm ayyy fenaaa yurudukten sonra uzandiginda veya temizlikten sonra uzandiginda da fazlalasiyor valla saka gibi ama ben nisan veya su gelmesini her an bekliyorum ☺
BengulYldrm Ogut1996 ahahahaj😂😂😂😂 nişanım geldi mi diye kontrol etmekten yoruldum 😂😂😂şuan o kadar hareketli ki tepiştikçe özel bölgeme sancı giriyo ne demek istiyor acaba 😂