Elifmyilmaz EmelTanerAslantepeli merhaba bende Eryaman hastanesine gidiyorum ama Sema hocaya. Sizin Doğum ne zaman ?
AlevAkoluInce Serenmaras merhabalar doktorunuzun ismi nedir 6 haftalık hamileyim doktor ve hastane araştırıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Serenmaras AlevAkoluInce merhabalar ben Liv hospital a gidiyorum Türkan örnek Gülpınar doktorum da Demir hayattan Si̇gorta yaptırdım 5.550 liraya
Serenmaras AlevAkoluInce merhabalar Türkan örnek Gülpınar çok iyi bir doktor tavsiye ederim siz sormadan bazı şeyleri hemen cevaplıyor aklınız da soru işareti kalmıyor
Tmklslh Serenmaras merhaba demir hayattaki sigorta paketinizin icerigi neydi acaba rica etsem söylermisin
Serenmaras Tmklslh merhabalar içerik olarak 8 muayene hakkı var rutin testler Doğum içeriyor ayrıca Doğumdan sonra eve hemşire gönderimi eğitim amaçlı anneye güzel yani normal sen hastane fiyatı çok yüksek bu sigortayı yaptırdığınız da fiyat düşüyor
Smyy06 Gfrnszgn hangi doktora gidiyorsunuz acaba hala memnun musunuz ben ilk muayeneme oraya gittim ama devam etme konusunda kararsızım
slcn Sarayhelvasi hala korhan hocaya mı gidiyorsunuz memnun musunuz . Normal dopum konusunda ne düşünüyor bende ona gitmeyi düşünüyorumda bilgi verirseniz sevinirim
Sarayhelvasi slcn maalesef değiştirdim... çok iyi birisi kendisi çok sıcak ama maalesef normal e bakış acısı pek sıcak değil...
slcn Sarayhelvasi bende onu çok önemsiyorum 5 ay bitti benm başak hanımdaydım ondan memnundum ama çok yoğun değiştircem ama kime geçeceğime karar veremedim siz değiştirip kime geçtiniz ?
Sarayhelvasi slcn ben direkt hastaneden ayrıldım canım ama başak hocadaysan kal bence yoğun ama olsun. Benim doktorum da çok iyi biri ama sezeryan düşünmüyorsan geçme.