Charlotte Kızlar eşimin tayini Ankara’ya çıktı işyeri Ulus’ta olacak, benimki Eryaman’da🙊 biz nerden ev tutalım Batıkent diye düşünüyoruz ama ne dersiniz?
EmelTanerAslantepeli Hazelkuru ben sema hocayı cok okudum ınternetten ama hıc ıyı yazan kımae yok hep kotuydu
Lily nhn19 merhaba Sertaç beye gidiyorum ben. Çağrı bey bıraktıktan sonra hastalarının bir kısmını Sertaç bey bir kısmını da adını yanlış bilmiyorsam Gaye hnm almış o yüzden yeni muayene kabul etmiyorlarmış. Aşırı yoğunlar son 2-3 kontrolümde hep 1 saat falan bekledim Çağrı beyin gitmesi bizim bile işimizi aksattı
Yumaklar LittleMan bende ilk 9 haftalıkken özgür beye gittim ama başka sebeplerden dolayı ilgilenmedi rutin kan tahlili bile istemedi.periantolog oldugu için hacettepede doğum yapmak istediğim içingittim doktorluğu iyi biliyorum maalesef ilgilenmedi
Yumaklar LittleMan şimdi yine hacettepenin docentine gidiyorum ibrahim esinlere muaynesi dışarda ve 300 lira o biraz zorluyo😏tekarar özgürü denesem mi bilmiyorum
Yumaklar MerveTaer ben hacettepe personeliyim konusmadim bi kere gittim ama senin haftan ileri sormadin mi sen?
Ascianne Yazelimm canım merhaba bende perşembe günü gidicem inşallah memnun musun ultrason felan nasıl oda da mı bakıyorlar ayrı sıra mı alıyorsun
Yazelimm Ascianne ilk muayne odası var canim o ra açıkta sadece soru cevap tansiyon ölçümü ordan bi yan odaya geciyosun özel odada bakıyorlar ben 33 haftadayım baştan beri ordayım çok yoğun değil doktorlar çok ilgili en ufak şikayetini önemsiyorlar inşallah sende memnun kalirsin
Ascianne Yazelimm ilk 19. Haftaya kadar cebeci de sonra ibni Sina da bakıyorlar doğru mu biliyorum ona göre sabah gidicem de yeni taşındım pek cebeciyi bilmiyorum
Aysegulserdar Bayanlar Sincan’da olan varmı Bir türlü randevu alamadım koru hasretini aradım açmıyorlar devlet hastanesi doluymuş sizler Sincan’da hangi doktorlara gidiyorsunuz? Lütfen yardımcı olun
Yazelimm Ascianne yok canım öyle bişey başından sonuna kadar cebecideki tıp fakültesinde bakiyolar ibni sina yok
MerveTaer Yumaklar ne raporu veriyor mu ben 28 haftalık hamileyim bu gittiğimde Doğum hakkında bilgi verecek
Yumaklar MerveTaer ben maddi açıdan dolayı tereddütlerim var hocadan memnunum her ay 300 vermek son haftalarda sık gitmek gerek acaba onlardada mı 300 ister doğum parası ister mi 😊kafamda deli sorular bu doğum kaça patlar😂
Sevgim Yazelimm merhaba canım ben de cebeci tıp fakültesine başlıyacaktım ancak özel doktora değil bana asistanlar bakıyor anlamıyorlar dediler kararsız kaldım hangi doktora gidiyorsun ücret nedir?