Mavilio2 Hamile belirtisiyle özel hastaneye gittim doktor haftaya gün verdi gel diye keseyi görelim diye kontroller ücretsiz mi yoksa muane ücreti alacakmı benden
Zumrut1996 Mavilio2 valla canım sigortan varsa az ödersin ama sigortan yoksa pahalı ben de gidiyorum zam geldi baya
[silindi] Mavilio2 muane ücretli kontrol ücretsiz oluyor. Bı muane bir kontrol sekilinde ilerliyor genel olarak
Denizyildizii Mavilio2 özel hastanelerde genelde 10 gün içinde tekrar muayene ücreti alınmaz ama hastaneden hastaneye değişebilir
annelinkoo Mavilio2 eğer bi sağlık kuruluşuna bağlıysa bir hafta on günlük gibi bir süreçte ücretsiz, sağlık kuruluşuyla anlaşmalı olmayan klinikler de cüzi miktar alabiliyor
Mavilio2 midekoruyucu doktoruma sordum az önce kontrol muanesi dedi sanırım ücret ödemiyorum 25 mayısa gün vermişti yarın gidicem inşalah ücret ödemiyorum galiba
Mavilio2 Gulce5038 doktoruma sordum az önce kontrol muanesi dedi sanırım ücret ödemiyorum 25 mayısa gün vermişti yarın gidicem inşalah ücret ödemiyorum galiba
Mavilio2 Nurayed doktoruma sordum az önce kontrol muanesi dedi sanırım ücret ödemiyorum 25 mayısa gün vermişti yarın gidicem inşalah ücret ödemiyorum galiba
bebegimizibekliyoruz1 Mavilio2 her türlü ücret alıyorlar özel hastanede muayne ücreti olarak 10 gün içinde 2.ye gidersen almıyorlar muayne ücreti sonuçta seni muayne edip keseye bakicak ücret alır bence
Mavilio2 Kızlar doktoruma sordum az önce kontrol muanesi dedi sanırım ücret ödemiyorum 25 mayısa gün vermişti yarın gidicem inşalah ücret ödemiyorum galiba
1Anneee En güzeli özel sağlık sigortası yaptıracaksınız özel hastaneye gideceksiniz ücreti de düşünmeyeceksiniz💞😬